上一頁下一頁
發新話題

誠徵【各方好友】【美男】【俊女】【索男】【型女】十八至八十八歲既都要入黎到此一遊

收藏  |  訂閱
241  6.1k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 01:17 PM 發表 查看引用來源

咩都做過啦...:smile_13:
諗住想轉行...咁試下囉...點知依家哎...都唯有努力d搵工啦...
以前有又唔好好珍惜:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 01:18 PM 發表 查看引用來源
以前有又唔好好珍惜:smile_45: :smile_45:
算啦...以前既事都唔係太想講...搵工要緊...:smile_o11:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 01:17 PM 發表 查看引用來源
為左foc:smile_27: :smile_27: 暈:smile_27: :smile_30:
無錯...:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 01:20 PM 發表 查看引用來源

算啦...以前既事都唔係太想講...搵工要緊...:smile_o11:
慢慢黎啦..實有既

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 01:20 PM 發表 查看引用來源

無錯...:smile_30:
no啦...志不在此:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 01:21 PM 發表 查看引用來源
慢慢黎啦..實有既
唔唔...我會努力嫁啦... :smile_o12:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 01:22 PM 發表 查看引用來源
no啦...志不在此:smile_34: :smile_34:
果然係12少...:smile_o01:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 01:22 PM 發表 查看引用來源

唔唔...我會努力嫁啦... :smile_o12:
搵到請我食飯慶祝:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 01:23 PM 發表 查看引用來源

果然係12少...:smile_o01:
如花... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 01:25 PM 發表 查看引用來源
搵到請我食飯慶祝:smile_30: :smile_30:
點解搵到要請你食飯呀...:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆