上一頁下一頁
發新話題

徵朋友仔,朋友仔快d過黎!~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 01:11 AM 發表 查看引用來源

lemon可以減肥, 我都準備左幾個俾阿三:smile_o01:
幾個咁多呀........我得一個咪好好彩囉

引用:
原帖由 lawrance1981 於 2009-6-28 01:18 AM 發表

咁佢好氣.....好跑得:smile_30:
睇得出,長氣到死

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 01:20 AM 發表 查看引用來源

睇得出,長氣到死
只係對女性長氣........佢運動都幾有耐力:smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-6-28 01:19 AM 發表

幾個咁多呀........我得一個咪好好彩囉
係架! 你仲想要, 我屋企種左檸檬樹, 揀幾個俾你:smile_44:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-25 03:39 AM 發表 查看引用來源
我係女
30未夠,
喜歡上網吹水,傾電話,游泳打波都ok!

徵一名高大男子:smile_o05:
大過我5年內可以接受:smile_o13:

對男朋友要求: 身高175以上,高瘦型, 樣貌普至中上,有正當職業
唔合條件唔該唔好pm我!
想 ...
HI, nice to meet u
入黎傾下計先~

引用:
原帖由 lawrance1981 於 2009-6-28 01:22 AM 發表

只係對女性長氣........佢運動都幾有耐力:smile_30:
係咩? 你成日同佢一齊做運動架:smile_41:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 01:26 AM 發表 查看引用來源

係咩? 你成日同佢一齊做運動架:smile_41:
踢過幾次波........佢滿場飛........唔係都唔叫佢跑狗:smile_38:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 01:23 AM 發表 查看引用來源

係架! 你仲想要, 我屋企種左檸檬樹, 揀幾個俾你:smile_44:
一個夠晒啦:smile_o10:

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-6-28 01:24 AM 發表

HI, nice to meet u
入黎傾下計先~
你個名噤得意o既!
我驚係街噤叫你,人地以為你真係我細佬:smile_34:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 12:28 AM 發表 查看引用來源

原來你對我只係:smile_o03:
咁唔係...可以點先....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆