上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.6k

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-6-24 01:24 PM 發表 查看引用來源

你都識尼句呀
我屋企都發生緊嘛:smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-6-24 01:26 PM 發表 查看引用來源

暖"糊"我又唔想帶:smile_42: :smile_42:
有時都幾重幾煩.....:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 13:26 發表 查看引用來源

我屋企都發生緊嘛:smile_30:

但我老公又唔係wor...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 13:27 發表 查看引用來源

有時都幾重幾煩.....:smile_27:
係呀, 日日要一早起身搞lor,有microwave就唔同, 夜晚可以搞定哂:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-6-24 01:28 PM 發表 查看引用來源

但我老公又唔係wor...
咁你咪好好囉, 又有好老公, 又有得意既囡囡:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 12:53 PM 發表 查看引用來源

係唔想俾佢睇.....俾佢知又點丫:smile_45:

你家陣咁講係咪重色輕友丫:smile_45: :smile_45:
擺明有佢冇我咁話啦:smile_38: :smile_22:
咁好多野都相對o既, 你唔想比佢睇時, 佢都可以有呢個權利,
我地都唔係第一次為左呢件事而討論, 我都覺得好煩好老土,
橫樹由add左到宜家, 我都好少過你果邊,
咁delete係最好o既方法, 唔水煩

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 13:30 發表 查看引用來源

咁你咪好好囉, 又有好老公, 又有得意既囡囡:smile_40: :smile_40: :smile_40:
都算係拱喇, 所以真係要珍惜個天比嘅野

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-24 01:31 PM 發表 查看引用來源

咁好多野都相對o既, 你唔想比佢睇時, 佢都可以有呢個權利,
我地都唔係第一次為左呢件事而討論, 我都覺得好煩好老土,
橫樹由add左到宜家, 我都好少過你果邊,
咁delete係最好o既方法, 唔水煩
:smile_14: ......好似反緊枱咁喎.......:smile_41: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 13:34 發表 查看引用來源

:smile_14: ......好似反緊枱咁喎.......:smile_41: :smile_30: :smile_30:
你又想幫手反呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-6-24 01:32 PM 發表 查看引用來源

都算係拱喇, 所以真係要珍惜個天比嘅野
幸福....並唔係必然......:smile_39: ....except me.....:smile_34: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆