上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.3k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 1/6/2009 16:01 發表 查看引用來源

:smile_o06: :smile_o06: 有..我最多書時..有過千本:smile_o05:
我小說連漫畫都有咁多~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 16:01 發表 查看引用來源

umum... 我知道深水步係lor!!! mk真係唔知. 因為人太多. 所以唔會泊街!!!
mk 仲忙過ssp la~~~
so 唔會比妳迫咁耐ga~~~

我多數都迫去廣華個邊ge~~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 04:02 PM 發表 查看引用來源

我多數睇足球..,,藍球...功夫..打交呢D熱血漫畫:smile_o05: :smile_o05: 我好少睇少女漫畫
竟然!!!!:smile_o10:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-1 04:02 PM 發表 查看引用來源
妳係邊頭ga???
係a~~~
L 篇冇ga la~~~
因為同出版社反左面a蛭田~~~~
:smile_o08: 我上水呀.......
L篇我覺得好好睇嫁...我儲呢套差不多一百本..佢爛尾令到我想死:smile_o02:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:59 PM 發表 查看引用來源

有幾多人呀?!! 嘿嘿. 對我來說. 2個已經叫超多:smile_o01:
咁 咪 平時 一 個 人:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 16:00 發表 查看引用來源
我以前就渣電單車~~:smile_13: :smile_13:
我屋企部電單車早幾個月先比人偷左~~~
:') :')

引用:
原帖由 kjill39 於 1/6/2009 16:02 發表 查看引用來源

我都想考電單車呀!!!!!!!!!!!!!!:smile_o06: :smile_o06:
就係尋晚唔想講果件事而令我唔會再渣~~:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 04:04 PM 發表 查看引用來源
我小說連漫畫都有咁多~~:smile_30: :smile_30:
我小說另計:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10: ...

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-1 04:04 PM 發表 查看引用來源
mk 仲忙過ssp la~~~
so 唔會比妳迫咁耐ga~~~

我多數都迫去廣華個邊ge~~~
廣華?! means 家樂果個麻?! 好叉貴!!!!~~ 唔知7蚊定8蚊15分鐘...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 16:00 發表 查看引用來源

咁架車咪好易壞!! 成日唔渣??! 你成日去效外?!?!
ha~~~
我屋企人口多,so 用車好密~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆