上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(64)~我搵到工啦...呵呵!!

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-31 01:45 AM 發表

要加兩蚊喎.........:smile_13: :smile_13:
冇話要黎飲呀....:smile_38: 冷靜d:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 01:48 AM 發表 查看引用來源

我讀得書少...唔好虾我喎..:smile_13:
都係你約我先會咁”早”返屋企咋:smile_38: :smile_30:
睇黎你尋晚都係早得滯訓唔著架啦......:smile_30: :smile_30:
我家下都屎去訓啦......姑禮...... :smile_o07:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 01:50 AM 發表 查看引用來源

冇話要黎飲呀....:smile_38: 冷靜d:smile_38: :smile_30:
唔飲?? 唔通要黎食呀??:smile_41: ...我唔係有客到....唔洗抽晒水博晒大霧咁搵食既.........:smile_30:

堅訓.........:smile_43:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-31 01:56 AM 發表

唔飲?? 唔通要黎食呀??:smile_41: ...我唔係有客到....唔洗抽晒水博晒大霧咁搵食既.........:smile_30:

堅訓.........:smile_43:
骨禮爸爸:smile_38:

早晨LOVEVK,天色陰暗的周日清晨,在充分休息過後的一剎哪向你問好。

今日 3: 00 維園 6.4 遊行

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-31 06:52 AM 發表
早晨LOVEVK,天色陰暗的周日清晨,在充分休息過後的一剎哪向你問好。
早晨道道:smile_38::smile_38:
今日瞓飽啦:smile_30:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-5-31 09:42 AM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
你講咩黎呀, 搞到被人禁言

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-30 11:25 PM 發表 查看引用來源

返五日, 但有2個星期六要返, 補返一日平日,
今日就返去開會
你做乜鬼成日夜晚都係度, 你唔係話唔比得女友知你上黎咩:smile_38: :smile_38:
咪畀佢睇到咪得囉 :smile_38:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-31 02:04 PM 發表

咪畀佢睇到咪得囉 :smile_38:
佢咁都睇唔到:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆