上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.2k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-29 09:53 PM 發表 查看引用來源

放心放心 !! 人生有幾多個十年呀:smile_38: ......最緊痛快......不過一晚分三次吧:smile_42: ....唔想咁快做新斷片王喎 !!!
找數時我撐你:smile_34: :smile_34:

給你掌聲鼓勵!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-29 09:53 PM 發表 查看引用來源
放心放心 !! 人生有幾多個十年呀:smile_38: ......最緊痛快......不過一晚分三次吧:smile_42: ....唔想咁快做新斷片王喎 !!!
傻豬嚟嘅, 要得你找數, 又點會俾你分三次吖 :smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-29 09:58 PM 發表 查看引用來源
找數時我撐你:smile_34: :smile_34:
給你掌聲鼓勵!
嘩, 你似係撐佢出街多啲喎 :smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-29 10:03 PM 發表 查看引用來源

嘩, 你似係撐佢出街多啲喎 :smile_14::smile_14:
阿神確係阿神:smile_45: ....."撐"都撐得零舍不同:smile_39:

引用:

到時叫定多十個八個囡囡幫手啦 :smile_o10:

流精不留情..................................

引用:
原帖由 明動 於 2009-5-29 10:09 PM 發表 查看引用來源

係喎...好似好耐見.....你快O的CONFIRM 當晚黎先啦

引用:
原帖由 明動 於 2009-5-29 10:09 PM 發表 查看引用來源
都得, 不過要由我地負責幫手揀架喎 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-29 10:03 PM 發表 查看引用來源

等佢找數都找得有氣勢d....

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-29 10:12 PM 發表 查看引用來源
係喎...好似好耐見.....你快O的CONFIRM 當晚黎先啦
唔係好似, 係就嚟成個月............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆