上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-23 17:50 發表 查看引用來源

兄弟都要撞啱真係有好兄弟先得。
人走茶涼,係香港稱兄道弟,去到外國一樣可以失聯,就算幾年後返到嚟,一樣當你陌路人。

回覆 1082# vin1013 的帖子

大家圈子唔同咗,好難再keep住聯絡。

好多親兄弟姊妹都未必好感情.....
引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-23 18:11 發表 查看引用來源

人走茶涼,係香港稱兄道弟,去到外國一樣可以失聯,就算幾年後返到嚟,一樣當你陌路人。

Steven走咗之後,我同Athena嘅性生活又回復正常。。。又或者對Athena嚟講係平淡?而我就好似突然失去咗一個好兄弟咁,患得患失。
從來好事永遠唔會長久。
12月30號嗰日我突然發高燒!仆街,幾年都冇試過重感冒,居然跨年至嚟中招!Athena話我放假至嚟病夠晒黑仔。。。31號(星期五)仲要燒到請假去睇醫生!非常唔老嚟!
結果我同Athena一齊嘅第一個新年都冇辦法一齊過。而Athena亦因為Steven走咗心情都有啲低落,所以佢放咗工就返咗屋企做乖乖女。
其實當時我心入面覺得有啲不祥預兆。。。硬係覺得1999年對我嚟講未必會係好嘅一年!(事實係1999年我確實非常黑仔,尤其工作方面!)
果然,1999年我病完嘅第一個工作日,返到公司就俾台灣新Director陳X聖同Stanley捉入房照肺!佢哋大約就係話我業績唔穩定,12月冇乜大單,仲話我同R業績係全公司所有經紀收入嘅下游。佢哋俾多1個月時間俾我,如果無改進就麻煩我「另謀高就」!
仆街!
Athena當然一早已經收到風,仲已經用咗佢一個朋友名開咗個戶口,存入咗30幾個,叫我自己炒砌commission。其實做過或熟悉股票嘅朋友都應該知道,好多經紀都會用自己親戚朋友戶口去炒股票。一嚟可以賺吓外快、二嚟可以做commission。但風險就係隨時會輸錢要自己還!
我由1997年入行到當時為止都未試過自己炒股。
但為勢所逼,仲可以點?不過亦因為咁樣,我再一次知道Athena對我嗰分真心!佢自己辛辛苦苦儲返嚟差唔多100個私己錢,居然攞咗30幾個出嚟俾我救急做勢!我問你有幾多個女人做得到?
好彩嘅係R同我聯手合作,佢識行家多,容易收到風,過農曆年前俾我哋炒到啲股仔,單係一月份我同佢都有三皮零嘢commission,暫時封住老細們把口。當時心諗總算可以安心過年!當然,炒股賺到嘅錢我全部俾晒Athena。
一月中時Athena話Kenny喺ICQ上撩咗佢幾次,佢自己都有性需要(佢話起碼係Kenny第一個男仔扑到佢噴水!)所以應𠄘同Kenny、占士、Joe出去上返阿Joe屋企玩過夜。當然,經過Steven日日夜夜不停屌,嗰晚佢一個人應付佢哋三條友應該易如反掌啦。。。我以為!
打樁機:Vincent哥,愛美神尋晚好勁,一打三,成晚噴水,好似唔識停咁!FXXK!
我:咁咪好囉,益咗你哋。
後來Athena同我講,雖然嗰晚佢俾Kenny佢哋玩到高潮唔識停水不停噴,但佢哋就將佢玩得好盡,佢覺得自己好犯賤!
我問Athena佢哋玩咗乜嘢令佢咁反感。佢話佢本來諗住著Steven買俾佢啲衫去見Kenny佢哋,但Kenny開聲要佢著得越暴露越好。結果佢著返上次件cut咗一半嘅緊身T shirt,但就著咗條牛仔褲去見佢哋。佢哋見到Athena著咗牛仔褲就即刻diu diu聲,話佢唔夠性感!仲話要罰佢!佢哋去到Joe屋企(Joe住19樓),佢哋電梯坐到15樓,然後行去後樓梯要Athena除咗條牛仔褲,跟著仲要當場同佢哋三個口交!吹都一半件T已經俾唔知邊個除咗!當時Athena已經有啲驚,自己雖然大膽同放,但公眾場所只係著住條細細條嘅白色T Back幫三條𡃁仔吹,萬一有人經過見到點算?好彩一路都冇其他人經過,占士仲俾Athena吮到射精。但Athena話當時有啲嬲同唔自在,所以冇吞到。Kenny就借機會發老脾,話佢哋知道Athena陪咗Steven一個月日扑夜扑,完全唔記得佢哋嘅存在!宜家「慾求不滿」至搵返佢哋!當佢哋係後備!佢哋跟著仲夾手夾腳夾硬嚟除咗Athena條T Back!Athena當時好想嗌救命,但諗諗吓係佢自願出嚟同佢哋玩,而且萬一攪大咗件事,第二日見報上頭條,到時莫講話佢唔駛做人,佢屋企人都一定冇面見人!於是佢就全祼一個人行喺三個男仔前面,由15樓行上19樓!尤其樓梯行去單位門口嗰程幾十秒嘅路,佢直頭驚到想喊咁滯!
結果嗰晚佢就任由嗰三條仆街宰割!佢哋將佢對波同個西當係玩具咁玩,尤其小盈盈,嗰晚除咗俾佢哋三個仆街條周屌之外,仲俾佢哋三個人嘅手指又隊又搔又刮!占士條周最短,但手指就好長,條友嗰晚直頭「加藤英」上身,食指中指不停搔Athena下面仲俾要隊到入子宮口嗰凹位!結果就如Kenny喺ICQ度講,Athena不停咁高潮不停咁噴水!仲因為三條友都係用手指搔到佢噴,佢哋完全唔駛出力,佢Athena就噴水噴到死、「震震」震到差啲休克!真係差啲學佢話齋要入醫院吊鹽水!玩咗成晚以為玩完,點知仲要迎接佢哋條周,仲要吞埋佢哋啲精!
三條友玩到盡至肯放Athena走!
嗰次Athena馬上去睇婦科,好彩冇乜傷勢!佢仲借機問醫生點解自己高潮識得噴水?根據Athena覆述。。。
醫生(女醫生):識得噴水好呀!有好多女人根到根唔到!
屌!醫生似乎妳都好恨噴水喎。。。😏😏😏
Athena跟著就改咗電話號碼同開個新嘅ICQ account,正式同Kenny佢哋斷絕來往!
Athena:早知佢哋咁玩我,我寧願去做雞跑私鐘!起碼有人保護我,我又有得玩又有錢收!
其實食回頭草永遠都係唔值錢,作賤自己!
當時我同Steven喺ICQ上面仲有聯絡,我將件事話俾佢知,佢嬲到火山爆發!仲馬上打長途問候Athena。
嗱,可能係巧合,又可能背後有人做嘢,我都只係靠估。。。Cherry間性商店幾日後就俾人淋紅油,Kenny就喺打藍球時俾人「家法侍候」。。。又推又撞又打到面腫眼腫口角爆缸、又俾人踢jer jer。。。手指仲俾人扭到腫晒。
係咪Steven幕後出手定意外。。。我唔敢估。但有追去我update嘅師兄師姐們,你哋應該同我一樣,一開始就覺得Steven嘅背景應該唔止大陸富二代咁簡單。
Athena就冇我咁多懷疑,佢同Steven通電話時就直接多謝Steven幫佢出頭。當然Steven點會承認?!
不過呢件事之後,我就學Kenny用手指「服侍」Athena,估唔到我手指都夠長,摸到個凹位令到佢不停噴水!當然我係「充滿溫柔同愛」錫住就住Athena咁去搔同隊。。。😅😅😅
二月初,枝豆終於要返日本,居然就係因為佢要返日本,令到佢同Athena、水姐、Ruby有一次「奇遇」!
亦間接(定直接?)將我、Athena同水姐關係連結一齊。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-24 07:58 發表 查看引用來源
Steven走咗之後,我同Athena嘅性生活又回復正常。。。又或者對Athena嚟講係平淡?而我就好似突然失去咗一個好兄弟咁,患得患失。
從來好事永遠唔會長久。
12月30號嗰日我突然發高燒!仆街,幾年都冇試過重感冒,居然跨年至嚟中招 ...
雖然我唔係醫生,但我覺得好明顯地雅典娜係性上癮。嗰個年代一個女人可以有1,000,000,真係唔簡單。
另外嗰個年代可以去英國定居本身都唔簡單,屋企一定有啲加底或者背景先可以支持到佢咁做,所以鯨魚一定唔係一個普通人。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-24 07:58 發表 查看引用來源
從來好事永遠唔會長久。
12月30號嗰日我突然發高燒!仆街,幾年都冇試過重感冒,居然跨年至嚟中招 ...
又有新故仔!😬

Athena冇睇錯Kenny同佢班朋友,始終係細路,唔識得錫住女仔。
好彩Steven當你係兄弟,冇對你做啲咩,原來佢勢力咁大
對你來講用手指仲好啦,可以專心睇Athena高潮既表情

(少少離題)
Vincent兄嘅時空背景,令人不禁懷緬惜日香港股市嘅興旺。縱然有起有落,但起碼有賭未為輸。

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-24 09:59 發表 查看引用來源
(少少離題)
Vincent兄嘅時空背景,令人不禁懷緬惜日香港股市嘅興旺。縱然有起有落,但起碼有賭未為輸。
我真係生不逢時,如果喺嗰個年代已經係成年嘅話,可能環境會好好多

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-23 17:35 發表 查看引用來源
如果冇得見,都好難keep!
嗰個年代。。。身在兩地任何關係都難keep

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆