上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-11 08:45 PM 發表 查看引用來源
老舉馬經 3-4

R3

身為議長、要講得出、做得到

膝下有龍、由窮变年年𣈱旺

拆文有靈感、自然贏到威。一嘢搥下、馬上有財

1馬上發財
2永旺年年
3勝得威
5加州議長

R4

又怕毒蛇咬、又 ...
我一条乩文出單Q:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-13 02:15 PM 發表 查看引用來源

我一条乩文出單Q:096::071:

老劍, 有咁好成績, 不如我哋兩人合作搞份老舉馬經, 起碼都有紋有路, 又不需要別人尊重版權, 隨意可以轉載. 下季可用老舉馬經為題是否行得通, 又免費, 又無收費, 起碼無在商言商咁老套.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 02:22 PM 發表 查看引用來源

老劍, 有咁好成績, 不如我哋兩人合作搞份老舉馬經, 起碼都有紋有路, 又不需要別人尊重版權, 隨意可以轉載. 下季可用老舉馬經為題是否行得通, 又免費, 又無收費, 起碼無在商言商咁老套.
當然好啦、歡迎抄襲、轉載:071:

第4场
1)76
2)82
3)86
4)87
5)76
6)76
7)87
8)86
9)76
10)83
11)88
12)86
13)76

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 02:22 PM 發表 查看引用來源

支持支持,我們有褔了

引用:

支持:071:

第4场
11号wp
4、8、11号互串qpq

最勁前几次、9w4Q1T:071::096:

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-5-13 02:25 PM 發表 查看引用來源

支持:071:
歡迎齊拆!!

又史潘 睇黎安哥危

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆