上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

我呢排都係跟陳記搵食炸...話你知由月頭輸剩30元..NOW>>13XXX...我都驚

唔記得話上個月輸7K......:043: 所以追番真好彩

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:04 AM 發表
我呢排都係跟陳記搵食炸...話你知由月頭輸剩30元..NOW>>13XXX...我都驚
30蚊 >>> 13000蚊 咁西利 :044:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 10:52 AM 發表

咁你今早有買波嘛 ? :096:
全場
科罗拉多急流 0.5 皇家盐湖城
科罗拉多急流 @  1.100
xxx
:098: :098: :098:

半場:096:

科罗拉多急流 0 / 0.5 皇家盐湖城
0:0 皇家盐湖城 @  0.700
已确认

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:06 AM 發表

咁3000咪變1,300,000....:030: :030: :030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 11:06 AM 發表

係...自從用30元博左條馬仔收二千銀開始...就一帆風順  ..陳記佢地都知..

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:10 AM 發表

係...自從用30元博左條馬仔收二千銀開始...就一帆風順  ..陳記佢地都知..
恭喜!恭喜:071: :098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:10 AM 發表

點解我唔知~~:029: :029: 我個一百三十萬呀~~~:029: :029:
跟住同人講...我用3000蚊買咗㗎波子~~:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 11:13 AM 發表

點解我唔知~~:029: :029: 我個一百三十萬呀~~~:029: :029:
跟住同人講...我用3000蚊買咗㗎波子~~:096:
3000蚊買咗㗎波子:044: 咁我用300蚊都可以買架萬事得:096:

[td]2881[/td][td]27-APR-2008
14:45[/td][td]沙田
星期日[/td][td]位置Q[/td][td]5 場    3 利好 + 5 風雲遊子 +
           7 皇仁飛駒 + 11 元武者 +
           13 笑談中 $10

[/td][td]$100.00[/td][td]$2,526.50[/td]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆