上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 06:02 PM 發表
旺角手真係跑得好:071:
明嬴變輸,太托大...:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 06:07 PM 發表

電台話佢冇騎錯...:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 06:07 PM 發表

你都唔睇下人地心水比較下:026:
教主貼士都唔信:028:
大哥,一日幾廿人比心水,邊睇得咁多,而且自己又唔係冇度馬,梗係信自己多d啦...好正常..:035:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 05:56 PM 發表

希望係咁啦..:023:  你今日如何呀.?之前唔見你既.?:092:
都無點度過馬仔 , 見上半場跑 D 咁野咪冇心機玩 :028: , 尾場忍唔到手咪跟你玩下 , 你傷唔傷 ?
週 3 再同佢搏過 , 一定可以攞番 , 重要攞突佢 :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 06:08 PM 發表

電台話佢冇騎錯...:096:
冇錯呀,佢騎先嬴唔到呀嘛...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 06:07 PM 發表

佢跑第二就得啦:096:
隻凱風臨場好靚:026:
隻二死死下仲企得咁硬:027:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-3 06:09 PM 發表

都無點度過馬仔 , 見上半場跑 D 咁野咪冇心機玩 :028: , 尾場忍唔到手咪跟你玩下 , 你傷唔傷 ?
週 3 再同佢搏過 , 一定可以攞番 , 重要攞突佢 :071:
最傷第10場,上次嬴既,今日比番1半佢..:029:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 06:07 PM 發表

你都唔睇下人地心水比較下:026:
教主貼士都唔信:028:
師兄下次64�到我對你呀...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 06:09 PM 發表

冇錯呀,佢騎先嬴唔到呀嘛...:041:
哈哈...呢隻馬連續3次入位已未贏...我覺得除左騎師之外隻馬既進度亦都未見突出有關...:097: ...一次輸就話騎師問題啦...3次都贏唔到就証明馬進度未及現時評分...:097:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 06:10 PM 發表

佢跑第二就得啦:096:
隻凱風臨場好靚:026:
隻二死死下仲企得咁硬:027:
靚既唔止 13既,只係佢負責搏腳,點g人地騎得衰,佢唔想都要嬴啦...:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆