上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.0k

十分期待

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-1 02:16 PM 發表 查看引用來源
靚太進入新年第一Q……未呀?
新年未開市呀,日日滑雪太攰,我同老公都冇力啦,仲要同其餘4個朋友一間屋,陣間我忍唔住叫太大聲比人聽到我有幾淫就唔好呀⋯⋯

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-8 04:07 PM 發表 查看引用來源

新年未開市呀,日日滑雪太攰,我同老公都冇力啦,仲要同其餘4個朋友一間屋,陣間我忍唔住叫太大聲比人聽到我有幾淫就唔好呀⋯⋯
靚太的友好不知你是淫妻類……??滑雪全身用力;玩足4天攰死你……靚太未開年真是很小見的情況呀……啜啜二下先……冇啪啪靓太忍得辛苦而痕痕了……你whatsapp一張全濕水洞相比老兄……因為我估你依家超痕痕🤗😏

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-8 04:03 PM 發表 查看引用來源
返嚟啦,睇吓呢幾日邊日得閒啲出出updates 先
又有勁事發生???在日本訓覺冇啪啪;老兄一定在披裡按摩靓太的湯碗波波……你要忍者;個樣子一定好得意🤩🤩😅😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-8 04:03 PM 發表 查看引用來源
返嚟啦,睇吓呢幾日邊日得閒啲出出updates 先
靚太終於回來,好掛住靚太

一晚在家補賞了二Q;一Q靓太女上;一Q比老兄後推

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-8 05:38 PM 發表 查看引用來源

靚太的友好不知你是淫妻類……??滑雪全身用力;玩足4天攰死你……靚太未開年真是很小見的情況呀……啜啜二下先……冇啪啪靓太忍得辛苦而痕痕了……你whatsapp一張全濕水洞相比老兄……因為我估你依家超痕痕🤗😏 ...
滑雪的隊友係唔知我咁淫,但晚飯時我飲咗酒通常都會不其然時摸住老公大脾直至佢硬晒,唔知其他隊友有冇見到呢?😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-9 10:22 AM 發表 查看引用來源

滑雪的隊友係唔知我咁淫,但晚飯時我飲咗酒通常都會不其然時摸住老公大脾直至佢硬晒,唔知其他隊友有冇見到呢?😅
人家面前称是斯文人妻……但一回到房間換了另一人……滑雪團友可能望見靚太在晚餐時手多多摸老公……D風旅館隔音差小小;如果你喝酒多左;引不到……夜間全部人都靚太的歌曲……淫叫一夜

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-9 10:22 AM 發表 查看引用來源

靚太昨晚誘惑了老兄未??如果唔係你點忍??
二年前你不太淫……今天絕對是超凡脱族……超級愛啪啪

有少少忙,先出錄音之後再補文lol

https://soundcloud.com/hahahe-191417855/untitled/s-hZ9U2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆