上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

仲有下半part既
其實我都睇唔清佢係妒忌大少同其他人,所以有d唔多好既言行定係點
但係我好清楚,佢唔係因為有得開餐,所以先理我
呢點無人俾我清楚,有d野,用心感受,見到細微位,佢真係唔係你所講純粹為左食 ...
可能有D野係你自己清楚~但有D野亦都係旁人先睇清楚~
我只係見到個男仔唔願意再SO個女仔~而個女仔甘願係咁付出~
但係都只係得到冷淡既回應~個女仔咁又何苦~唔係你既野~點都唔會係你~
佢幾時先會醒~又有幾多人想佢醒 擔心佢~佢又知唔知呀?

引用:
原帖由 男joey 於 2016-9-18 06:00 PM 發表 查看引用來源
一生總會做一兩件蠢事,最緊要唔好臨老先至去做!
我仲20都未到,有本錢去傻
我唔想老左先後悔無努力爭取,寧願後悔自己咁傻

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 01:43 AM 發表 查看引用來源
可能有D野係你自己清楚~但有D野亦都係旁人先睇清楚~
我只係見到個男仔唔願意再SO個女仔~而個女仔甘願係咁付出~
但係都只係得到冷淡既回應~個女仔咁又何苦~唔係你既野~點都唔會係你~
佢幾時先會醒~又有幾多人想 ...
我知佢而家係唔想理我
我寧願而家傻,當佢有苦衷
好過我一遇到挫折就放棄
曾經我係冷淡個個,都係佢不斷付出
我唔會無了期咁等,但大學呢段時間就俾我傻落去la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 03:02 PM 發表 查看引用來源

我知佢而家係唔想理我
我寧願而家傻,當佢有苦衷
好過我一遇到挫折就放棄
曾經我係冷淡個個,都係佢不斷付出
我唔會無了期咁等,但大學呢段時間就俾我傻落去la
嗯~咁就好啦~睇到你咁講都放心啲~識諗左
雖然後生~但時間唔等人~要好好珍惜呀~
咁你就好好享受埋呢個大學生涯啦~希望你開開心心讀完佢~:smile_o07:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 03:16 PM 發表 查看引用來源
嗯~咁就好啦~睇到你咁講都放心啲~識諗左
雖然後生~但時間唔等人~要好好珍惜呀~
咁你就好好享受埋呢個大學生涯啦~希望你開開心心讀完佢~:smile_o07:
我知女人青春好寶貴
但係呢段時間我想傻一次,起碼有為自己既愛情付出過
我唔想我自己因為無付出而後悔,寧願日後笑自己傻
反正大學我唔會再想拍拖,long d太痛苦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 03:46 PM 發表 查看引用來源

我知女人青春好寶貴
但係呢段時間我想傻一次,起碼有為自己既愛情付出過
我唔想我自己因為無付出而後悔,寧願日後笑自己傻
反正大學我唔會再想拍拖,long d太痛苦
你明白就最好啦~後悔通常只係無做,做左就唔會後悔~
你想傻一次~我支持你~但記住自己比自己既承諾呀~
完埋大學就算啦~
另外LONG D通常無好結果~好多FD都係咁~

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 04:04 PM 發表 查看引用來源
完埋大學就算啦~
所以我寧願做左先後悔,起碼我有回憶,有經歷
我畢業就算想再玩都無本錢,要養家
輕鬆玩埋呢2年,令青春不留白,有個美好回憶
有d傻事只可以而家做,大左就唔可以做
long d要雙方都好愛對方同耐得住寂寞仲有考驗先得

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-19 04:04 PM 發表 查看引用來源
完埋大學就算啦~
我而家最後悔就係返黎無去千千島食野,佢做埋呢個月就執la
佢既秘製沙嗲醬仲有薯仔蛋,真係諗起就流哂口水
好想叫伯伯話個秘方俾我,但我以後可以自己整黎食

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 05:29 PM 發表 查看引用來源

我而家最後悔就係返黎無去千千島食野,佢做埋呢個月就執la
佢既秘製沙嗲醬仲有薯仔蛋,真係諗起就流哂口水
好想叫伯伯話個秘方俾我,但我以後可以自己整黎食
係邊到嫁?無問題我代你去~食完話你知~
再請教伯伯~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-19 05:09 PM 發表 查看引用來源

所以我寧願做左先後悔,起碼我有回憶,有經歷
我畢業就算想再玩都無本錢,要養家
輕鬆玩埋呢2年,令青春不留白,有個美好回憶
有d傻事只可以而家做,大左就唔可以做
long d要雙方都好愛對方同耐得住寂寞仲有考 ...
嗯~我都係咁諗~工作同讀書差好遠嫁~唔好後悔呀~
不過玩還玩~唔好玩到影響身體既野呀~做傻事都要有底線~
LONG D就算啦~有好多考驗~大時大節仲慘~唔係個個都頂到嫁~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆