上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.6k

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 06:54 PM 發表 查看引用來源
我好似未見過你留言,:smile_41:一出現就話最掂,真係好大話喎你:smile_39:
May may 雖然我第一次留言.但你唔须要太敏感.你可以睇下其他post無你寫得咁精彩.如你覺得我講大話.我冇話可說

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 05:22 PM 發表 查看引用來源

尋日朝個look,型呢:smile_o09:似唔似教體育既女老師:smile_o10:
sorry, 我平時都好多少發言, 多數在旁邊默默睇妳既咸故便是,
只會一路將傾慕埋响心底(有 d肉麻), 但妳今內日竟然做 d 咁
既事...... , 竟然响呢度........, 現真身, 連我呢個 uncle 都忍唔
住要改飛奔出來同美人妳講句:

妳 . 眞 . 系 . 好 . 卵 . 正 . 呀 !

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 05:22 PM 發表 查看引用來源

尋日朝個look,型呢:smile_o09:似唔似教體育既女老師:smile_o10:
晨運look??
miss 又點能帶超

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 06:55 PM 發表 查看引用來源

宜家大家坐底,然後雙腳屈曲擺係頭上
通常miss會真人示範,因為同學仔唔明白又有機會姿勢錯。
麻煩miss may

引用:
原帖由 MatchxStick 於 2014-12-10 07:48 PM 發表 查看引用來源

晨運look??
miss 又點能帶超

隻眼未開緊係要遮遮佢:smile_30:

引用:
原帖由 imkrist 於 2014-12-10 07:40 PM 發表 查看引用來源

sorry, 我平時都好多少發言, 多數在旁邊默默睇妳既咸故便是,
只會一路將傾慕埋响心底(有 d肉麻), 但妳今內日竟然做 d 咁
既事...... , 竟然响呢度........, 現真身, 連我呢個 uncle 都 ...
:smile_38:喂...依度又一個大話精出現!

引用:
原帖由 (第一滴血) 於 2014-12-10 07:23 PM 發表 查看引用來源

May may 雖然我第一次留言.但你唔须要太敏感.你可以睇下其他post無你寫得咁精彩.如你覺得我講大話.我冇話可說
有,我出面好多都有睇,睇完我先學點寫
我覺得人地個個都寫得好過我喎:smile_45:

引用:
原帖由 willis2600 於 2014-12-10 07:06 PM 發表 查看引用來源
身材好平均
Good look
但如果你係著短褲影
我諗我會更鐘意xd

咩天氣丫先生:smile_45:不如乜都唔著好無?:smile_o10:

引用:
原帖由 MatchxStick 於 2014-12-10 07:57 PM 發表 查看引用來源

通常miss會真人示範,因為同學仔唔明白又有機會姿勢錯。
麻煩miss may

好,宜家大家跟我一齊蹲係地下,好似大便咁,然後伸直條腰,將全身既氣力放落個下盤,慢慢前後前後咁郁:smile_o06ne two one two 前後...前後...10下左右,之後將全力集中係小腿度,今次到上下上下咁郁,上下...上下..再做10下,之後...下堂再教:smile_o07:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 08:05 PM 發表 查看引用來源
好,宜家大家跟我一齊蹲係地下,好似大便咁,然後伸直條腰,將全身既氣力放落個下盤,慢慢前後前後咁郁:smile_o06ne two one two 前後...前後...10下左右,之後將全力集中係小腿度,今次到上下上下咁郁,上下...上 ...
做完有咩好處:smile_27::smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆