上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.5k

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 07:29 PM 發表 查看引用來源
邊有呢. :smile_o01: 我呢個又唔係講sex

多謝支持
一定好過淨係尊講性果啲吖,果啲咪又來來去去都係三覆被,唔睇都知係點啦,有咩好睇。

梗係十卜你啦! ching .....

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 08:47 PM 發表 查看引用來源
Part XXIII
(坐左係我大脾)錫我額頭,跟住我地又一次錫起上黎,我地只係好想好親密咁攬實,陪左t一陣,等佢執好d野,咁我就返屋企,比t好好咁休息,返屋企既路都幾遠,但開心既心情,令呢段路過得好快,未返到屋企收到t既msg. ...
真係 sweet 到暈牙…我最鐘意睇你同 T 啲對白,既浪漫又甜蜜,攪到我都即時有好多回憶添!

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 08:58 PM 發表 查看引用來源
人地c妹嚟:smile_o08:

人地 c 妹?:smile_41:

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 09:08 PM 發表 查看引用來源

我不是 Ching, 我應該係 C妹.... 我諗我細過你?? :smile_41:
我同ex分手之前大家感情已經淡左好多, 所以分手時好和平....
分手後都做左好耐朋友..... 但係因為某d原因.... 而家唔得啦....
哈…sorry ar,....  咁你一定係好大方既女仔啦!我個 exex 走之前仲好愛佢,所以佢離開左之後真係唔想再見到佢,因為知道自己捱唔住會控制唔到自己情緒。

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 09:09 PM 發表 查看引用來源

唔再聯絡未必係壞事, 起碼自己有個新開始!!
自己知自己事,如果要忘記傷痛我一定唔可以再同佢聯絡,唔係我永遠都會沉淪落去!:smile_39:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-1 00:32 發表 查看引用來源
多謝支持,邊PART 喊左?

有機會都分享下啦

我睇到T 呀爸叫你分手果段同埋T 第2 次走果度喊

引用:
原帖由 damabird123 於 1-2-2012 09:25 PM 發表 查看引用來源

哈…sorry ar,....  咁你一定係好大方既女仔啦!
我個 exex 走之前仲好愛佢,所以佢離開左之後真係唔想再見到佢,因為知道自己捱唔住會控制唔到自己情緒。
面對愛情既時候, 我都會小器.... 好多時會呷醋 :smile_13:
不過分手後, 既然大家都覺得ok, 可以做朋友.... 所以先 "大方".....

但係我都明白, 如果分手時仲係好愛對方.... 真係冇可能做到朋友....
深愛過一個人, 怎可能將佢 "降grade" 做普通朋友呢....

引用:
原帖由 damabird123 於 1-2-2012 09:28 PM 發表 查看引用來源

自己知自己事,如果要忘記傷痛我一定唔可以再同佢聯絡,唔係我永遠都會沉淪落去!:smile_39:
時不時會回憶起以前既事..... 但分手已兩年, 加上和平分手, 依家已經放低左....

反而近來有感情煩惱, 唔識處理一段感情.... 拖拖拉拉..... 每日都花費好多時間發白日夢 :smile_42:

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 09:08 PM 發表 查看引用來源

我不是 Ching, 我應該係 C妹.... 我諗我細過你?? :smile_41:
我同ex分手之前大家感情已經淡左好多, 所以分手時好和平....
分手後都做左好耐朋友..... 但係因為某d原因.... 而家唔得啦....
係咪佢係你朋友之間, 又或者係佢要求你某 d 野, 搞到唔得呀

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 09:33 PM 發表 查看引用來源

面對愛情既時候, 我都會小器.... 好多時會呷醋 :smile_13:
不過分手後, 既然大家都覺得ok, 可以做朋友.... 所以先 "大方".....

但係我都明白, 如果分手時仲係好愛對方.... 真係冇可能做到朋友....
深愛過一 ...
正常男女對愛情呢家野梗係小器架啦,邊有得 share ga....

所以咪話你好大方囉,我諗就算我段感情因為淡左而分手,我都唔想再有聯絡因為覺得個感覺好怪而且見到面又會好尷尬咁。唔知我係咪老土呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆