上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-17 12:03 AM 發表 查看引用來源

中國風情多D? 個件唔係 6咩 ?
sorry sorry
6號先真

話我知邊件好 d 丫 !!!! 我唔知買邊件丫 !!!!!!!
我今日同左男朋友正式分手啦 !!! 佢上左黎執野走 !跟住我同佢做左 2次 !!:') ! say bye ~~~
唔知又要餓幾耐啦

6号果件正

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-17 12:05 AM 發表 查看引用來源
話我知邊件好 d 丫 !!!! 我唔知買邊件丫 !!!!!!!
我今日同左男朋友正式分手啦 !!! 佢上左黎執野走 !跟住我同佢做左 2次 !!:') ! say bye ~~~
唔知又要餓幾耐啦
咁就第 2 果件啦, 唔好唔開心1啦, 你咁正, 應該好快就會有另一個既出現啦

no.7 啦, 女神!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-17 12:05 AM 發表 查看引用來源
唔知又要餓幾耐啦
放心wo
你唔會餓得幾耐既

引用:
唔知又要餓幾耐啦
答左6號啦
要既呢度大把

引用:
唔知又要餓幾耐啦
就買2同9喇..2件都好正..但其實呢-_-..2同3係咪同一件黎..

我會中意1,3,9
不過係我著得好睇D~

件件都正:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆