上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.7k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:01 PM 發表 查看引用來源
我真吾明點解我既分數會多過你:smile_41:
你係院長麻:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 03:22 PM 發表 查看引用來源

你係院長麻:smile_o09:  
咪講笑啦.....計錯分??:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:01 PM 發表 查看引用來源
我真吾明點解我既分數會多過你:smile_41:
我好耐之前係度鬧過車老闆/高佬357/仲有一個師兄好似係1965~比版主扣左50分一個人~總共扣左150分~我認當時係我冇品~我已經同佢地道左歉~所以你會見到我少左百幾分囉:smile_13: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:08 PM 發表 查看引用來源
出錢出力咪重辛苦:smile_27:
做完好C服架:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:11 PM 發表 查看引用來源
番本都走人:smile_44:
吾等高總價:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 03:28 PM 發表 查看引用來源

我好耐之前係度鬧過車老闆/高佬357/仲有一個師兄好似係1965~比版主扣左50分一個人~總共扣左150分~我認當時係我冇品~我已經同佢地道左歉~所以你會見到我少左百幾分囉:smile_13: :smile_38:  
你都會鬧人真少見喎....以前我都會好燥...但現在收經了.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 03:29 PM 發表 查看引用來源

做完好C服架:smile_44:  
見仁見智吧:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 03:30 PM 發表 查看引用來源

吾等高總價:smile_14: :smile_14:  
等自己價吧!:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:32 PM 發表 查看引用來源
你都會鬧人真少見喎....以前我都會好燥...但現在收經了.
事緣當時吹水區關左未開番~佢地走左過黎吹水~我就鬧佢地係度洗版:smile_13:

當時係新手~矛咁高道行~EQ又吾得~應該係兩年前既事~所以你見吾到囉:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-11 03:33 PM 發表 查看引用來源
見仁見智吧:smile_39:
點解呀~你做完感覺吾好咩:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆