上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.1k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-16 06:15 PM 發表 查看引用來源
禾靠!  好彩我有錄音g....你次次都係叫人唔好沉架!:smile_o14:
因為上面好多女仔好多都係為錢~如果個男仔吾知以為個女仔對佢真心的話~最終可能會傷亡慘重~所以我提一提佢地咋~當然吾排除有真心~不過機率較小而已:smile_35:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-16 06:16 PM 發表 查看引用來源

連凱啊....:smile_38:
咁林峰型吾型呀

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-16 06:21 PM 發表 查看引用來源

因為上面好多女仔好多都係為錢~如果個男仔吾知以為個女仔對佢真心的話~最終可能會傷亡慘重~所以我提一提佢地咋~當然吾排除有真心~不過機率較小而已:smile_35:  
我地天作之合.....你做紅臉....我做黑臉

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-16 06:06 PM 發表 查看引用來源

比個5我
小吉,妳就快下班啦....快快回家食飽飽、心情更靚

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-16 18:21 發表 查看引用來源

你連沉都未去試又怎知真吾真心呀:smile_o02: 吾通你每識一條女就問人地…你係埋真心呀,條女答係,你先去馬:smile_34: 學院長話齍…龍E新年揸貨車…:smile_39: :smile_39:

兄弟姊妺們....開心一天又過去....大家平平安安歸家啦!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-16 18:29 發表 查看引用來源
兄弟姊妺們....開心一天又過去....大家平平安安歸家啦!
沙地姐話…好冷凍呀:smile_30: 適宜十下十下:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-16 06:23 PM 發表 查看引用來源
我地天作之合.....你做紅臉....我做黑臉
因為好多新手上去玩以為自己係情聖~最後發覺個女仔為的是錢~到頭來搞到重傷~錢矛左可以搵過~心傷左都難以復原了~:')

好似你咁~知道上面啲女仔的心態~一早有晒心理準備的話~我吾會反對~結果就算吾好都預左~到時自己自然能夠handle得到啦~係咪:smile_15:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-16 06:28 PM 發表 查看引用來源
你連沉都未去試又怎知真吾真心呀:smile_o02: 吾通你每識一條女就問人地…你係埋真心呀,條女答係,你先去馬:smile_34: 學院長話齍…龍E新年揸貨車…:smile_39: :smile_39:
如果有機會我都會試架喎~我又矛話吾試 :smile_14:

食飽回來:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆