上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 12:09 PM 發表 查看引用來源
成朝比老細搞住.咩撚野都做唔到.好撚慶:smile_55: :smile_55: :smile_55:
企又搞你後欄牙?

我而家等緊佢消息.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 12:27 PM 發表 查看引用來源
我估咁多樣野加埋打個八折比你再睇你反應 :smile_39:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 10:33 AM 發表 查看引用來源

唔係化.......我又係bb.................:smile_13:
我男女都啱架:smile_47:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 10:34 AM 發表 查看引用來源

女既最怕嫁錯郎.......:smile_42: 佢父母同我講既......
係咪嫁錯郎就要睇吓你肯比幾多錢出黎買佢個女喇

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 12:27 PM 發表 查看引用來源
關於「輸突拉」list ?

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-30 10:39 AM 發表 查看引用來源

原來同你同行....

年結埋數超忙呀 (又唔想加班, 所以少左上黎囉. :smile_44: )

過埋呢兩個月會好好多. :smile_30:
我都唔想加班.不過我又唔想不停咁做.好辛苦.惟有做吓停吓.食吓野.上黎吹吓水.慢慢做囉.:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 10:50 AM 發表 查看引用來源
唔知會唔會未到四月......就開新版呢???:smile_30:
有Y仔呢個技師係度.好快爆啦

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-30 10:50 AM 發表 查看引用來源

temp 4321, 好少發言的, 不過好多沉船 topic 佢都有留言. ok 嗎?
好耐冇見佢蒲頭.可能呢期冇咩沉船個案.:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 11:01 AM 發表 查看引用來源
開天殺價.......
第一:一套房子(連裝修)........40萬
第二:禮金..........................10萬
第三:60圍酒席....................12萬
第四:小房東........................5萬
第五:找一份差事(她堂哥)..... ...
你諗住比幾多.不如你又講吓丫.打5折都好喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆