上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-30 02:53 PM 發表
katkatbabebabe     唔會棄權呀...同埋其實我講其他topic都係想你了解我多D啫...哈哈
Vanlic   哈哈...澳洲做生意好搵咩?其實有澳洲朋友撩過我做...不過我覺得食水好似唔係好夠...我數學最叻架....
makubexk ...
澳洲有方法搵大錢既:smile_30:
不如我地唔好再講呢個話題啦
katkat 唔想大家越拉越遠:smile_30:

大冷門唔係應該係我咩

大冷門係我 :smile_o03:

咁入返黎誚下自己la

makubexlin 我都想去法國呀~~
Vanlic 唔關事呀~哈哈~你咁乖~
lokk530 夜d啦! 要等睇下有冇fd約先!
afoolwalker tilemode好型仔既咩? 唔知喎真係~
waterwong 唔係咁樣了解既...我覺得...
afoolwalker 我會理人感受既...
Vanlic 遠少少冇問題既~但唔好傾幾頁咁囉~我唔知點覆~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 03:10 PM 發表
makubexlin 我都想去法國呀~~
Vanlic 唔關事呀~哈哈~你咁乖~
lokk530 夜d啦! 要等睇下有冇fd約先!
afoolwalker tilemode好型仔既咩? 唔知喎真係~
waterwong 唔係咁樣了解既...我覺得...
af ...
咁你呢~~?
有冇想去邊個國家定居~??

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-30 15:13 發表 查看引用來源

咁你呢~~?
有冇想去邊個國家定居~??
冇乜特別呀~我只係想平淡過生活~哈哈~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 03:16 PM 發表

冇乜特別呀~我只係想平淡過生活~哈哈~
我都係
開開心心, 平平淡淡就夠~

咁有冇咩地方想去下睇下呀~~??

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-30 15:17 發表 查看引用來源

我都係
開開心心, 平平淡淡就夠~

咁有冇咩地方想去下睇下呀~~??
france , japan , korea ... everywhere ~
i havent been travelled~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 03:20 PM 發表

france , japan , korea ... everywhere ~
i havent been travelled~
日本同韓國我都去過
不過我宜家最想去法國, 希臘同土耳其
法國等我練好 d Francais 先:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆