上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  32.3k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-15 01:03 AM 發表 查看引用來源

你係邊個呀,唔好玩我啦
我都好想知係邊個分身

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 12:45 AM 發表 查看引用來源

见到咩知咯,应该唔会令你失望,呵呵
無希望就無失望,呵呵

回覆 1079# 的帖子

看來22號有機出席,又有同團長喝酒機會!乜嗌家女團員都有:smile_o04: 。堅!再Confirm!

我真係一个女仔黎架,唔係边个朋友嘅分身,查实我之前都成日睇呢个内游讨论区,只不过係冇出过声,我都有去过黑洞玩过两次,都觉得好玩,所以又对你地啲团感兴趣,所以一时开心得制先会係呢上边多嘴留言问问

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 01:20 AM 發表 查看引用來源
我真係一个女仔黎架,唔係边个朋友嘅分身,查实我之前都成日睇呢个内游讨论区,只不过係冇出过声,我都有去过黑洞玩过 ...
想去就跟來啦

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-15 01:22 發表

想去就跟來啦
但是看团长跟一些团友好像不怎么喜欢呀,怀疑我呢,嗚、、、好冤啦

引用:
原帖由 bbinjj 於 2009-8-15 01:18 AM 發表
看來22號有機出席,又有同團長喝酒機會!乜嗌家女團員都有:smile_o04: 。堅!再Confirm!
你碓定左打電話比我就可以:smile_o01:

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 01:39 AM 發表

但是看团长跟一些团友好像不怎么喜欢呀,怀疑我呢,嗚、、、好冤啦
唔係唔歡迎你,我估我應該識你:smile_o10:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-15 01:53 發表

唔係唔歡迎你,我估我應該識你:smile_o10:
我之前果个男人就识你,果个男人係边果呢度暂时唔方便讲,但我应该未同你见过,但你嘅大名我一早就知喇,呵、、

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 02:01 AM 發表

我之前果个男人就识你,果个男人係边果呢度暂时唔方便讲,但我应该未同你见过,但你嘅大名我一早就知喇,呵、、
係邊位阿嫂呀,我最怕D阿嫂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆