上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

引用:
原帖由 bb009 於 2009-8-25 04:21 PM 發表

唉...有d野煩:smile_o08: ....妳ok嗎:smile_o10:

d相相好令:smile_o05:

又換左簽名呀:smile_o01: 正喎:smile_o06:
講真,一半一半啦。係度開心但無咩自由又掛住屋企隻狗仔囉。
Hehe, thanks a lot!

唔so我 :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-25 04:41 PM 發表 查看引用來源
Hahahaha, 係呀
身形一流!!! :smile_o12:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-25 04:16 PM 發表 查看引用來源
有咩咁不幸呀,細胸真係咁委屈你呀
唔係既
只係想見識下其他

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-25 04:19 PM 發表 查看引用來源
Red Bull 有咩用架?
用黎提神

Anna C 天生丽质,无话说啦!
一个字 - 正!

引用:
原帖由 流金上 於 2009-8-25 04:43 PM 發表
唔so我 :smile_27: :smile_27:
咩呀,宜家咪SO緊

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-25 03:41 PM 發表 查看引用來源
有D無覆LA,好累呀個個覆:smile_42:
hehe~ 好榮幸我有份....覆我.:smile_30:
係呀你果兩幅圖圖 , 真係睇到我流口水 , 熱血沸騰 ,
呢套好好多 . . . 岩晒我... 勁仲意 , 可惜係細張左....:smile_13:

引用:
原帖由 hawknight 於 2009-8-22 02:38 AM 發表 查看引用來源

你唔好以為你用呢d 手段就可以令到呢度d 狗公好high, 你自己就好爽先得架, 暫時嚟講 , 對我起唔到作用lo:smile_o13:
你一係唔係男人 ...
或者你男人 , 但徧徧對女仔無興趣 , 反而可能對男人有興趣都唔定,
又或者其他動物先至可以滿足到你慾念..... :smile_o12:

你讀咩甘貴啊,沒獎學金咩?
系啊,我出左篇post,得閑睇下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆