上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第五回)留意第一頁活動

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-6 01:25 AM 發表 查看引用來源

媽咪教落, 見到人要叫人架..........:smile_o05:
咁聽你媽咪話既:smile_o01: :smile_o01:
迪迪有無約你去生日派對呀??

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-6 01:31 AM 發表
咁你就要俾面喇 :smile_30: 係佢搞架:smile_30:
收到,咁雀仔你去唔去呀!:smile_o13:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-6 01:27 AM 發表 查看引用來源
元朗喎、夜晚打囉
正記呀 yy哥

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-6 01:31 AM 發表 查看引用來源

咁又點喎,唔比咩!......你唔 like ,我唔錫囉:smile_o14:
咁又唔係......我梗係想人錫啦..........:smile_o05:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-6 01:32 AM 發表 查看引用來源
咁聽你媽咪話既:smile_o01: :smile_o01:
迪迪有無約你去生日派對呀??
果日我有事去唔到呀............:smile_o14:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-6 01:27 AM 發表 查看引用來源

嘩......你咁樣, 我會成為公敵架........:smile_o05:
而家一定唔會囉....

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-6 01:32 AM 發表

咁又唔係......我梗係想人錫啦..........:smile_o05:
算啦!無下次啦!:smile_o01:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-6 01:32 AM 發表 查看引用來源

收到,咁雀仔你去唔去呀!:smile_o13:
我緊係去啦 話哂都係天水圍人搞  我一定撐場:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 snowman819 於 2009-7-6 01:31 AM 發表 查看引用來源

呢度只會有兩個人咁叫我嘛:smile_35:
咁你想我點嗌你好呢???:smile_o04:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

咁~~~~如果係你攪,我都會比面:smile_o13: :smile_o13:
咁尼次真係我攪架./........:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆