上一頁下一頁
發新話題

6月13日(星期六) COPY團新知舊雨一週年紀念......花刀浪漫之夜!

收藏  |  訂閱
1.1k  32.9k

引用:
原帖由 lamterry 於 2009-6-15 05:54 PM 發表 查看引用來源

好....我頂!
就同你唔猜一支一支吹!:smile_34:
好呀 有機會 一齊玩既時候 一定奉陪

果日係花刀 都真係冇猜過一板 但係就係咁飲... 連影印仔都主動要哼我

十年難得一見呢~~

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-6-15 05:50 PM 發表 查看引用來源
入黎簽個到先~~~:smile_38:
收工啦david, 琴日幾點走呀, 最後~~~:smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-15 06:26 PM 發表 查看引用來源

好呀 有機會 一齊玩既時候 一定奉陪

果日係花刀 都真係冇猜過一板 但係就係咁飲... 連影印仔都主動要哼我

十年難得一見呢~~
乜你咁話阿公呀, 唔係人地心痛, 阿公同你飲天光又點話~~:smile_30: :smile_45:

4日3夜之旅...休息完...推一推先....:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-15 12:19 PM 發表 查看引用來源
但系都隊你唔醉?利害!:smile_30:
佢帶黎果d係幫佢頂酒 =.=

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-15 12:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

我坐左888,之後333,之後a16再之後a17

:smile_13: :smile_13: :smile_13:
其實果日開左幾多間房嫁...??

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-6-15 06:57 PM 發表 查看引用來源

乜你咁話阿公呀, 唔係人地心痛, 阿公同你飲天光又點話~~:smile_30: :smile_45:
緊係知阿公有料到啦

呢d叫激將法呢~~~~ 最記得有次阿公 同我哼一渣支綠...

綠咩先~~~綠寶橙汁呀:smile_45: :smile_45: :smile_45:
引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-15 07:34 PM 發表 查看引用來源

緊係知阿公有料到啦

呢d叫激將法呢~~~~ 最記得有次阿公 同我哼一渣支綠...

相信係lee一年嚟大家應該玩得好開心喎!!!

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-6-15 07:26 PM 發表 查看引用來源

其實果日開左幾多間房嫁...??
開頭2間,但之後888送左果新功能所以係對面再開16同17兩間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆