上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

有無人可以提供dr wong 既資料
如價錢同埋時間
因為想book時間:smile_40:

引用:
原帖由 chanyu871117 於 2009-4-20 11:55 AM 發表 查看引用來源
我割完包皮21日 但覺得入面仲係腫 大概完全康復要幾耐??
小弟第35天了!
都係腫!
真係唔知何時可以消晒腫,靚仔翻?

其他C HING可唔可以報告下您地既消腫時間?

你有無食蛋 牛肉 果d a ?唔食得ga wo  
d c兄教話食田7消腫

引用:
原帖由 JJskin 於 2009-4-21 12:45 AM 發表

小弟第35天了!
都係腫!

試下搵番個醫生...
你確實腫得比人耐

引用:
原帖由 bambimo 於 2009-4-19 05:06 PM 發表 查看引用來源

宜家第四日
唔店已經唔痛
店到始終有小小痛
其實做完之後都唔係太痛
個種痛
只係好似比介刀介左下咁

我係E到做
http://www.painfree.hk/
我就係網上搵到呢度,都想去做。
幾好喎,4 日已經唔痛,搵個長假期再請一個禮拜大假休養下
想問下你 jj 有冇好似其他 ching 咁腫左?

我想問割左之後平均黎講要幾多日先可以正常咁行路??
thanks!

4日用底褲ge話 唔用ge都要好耐下

我終於成功了!

引用:
原帖由 comg 於 2009-4-21 02:39 PM 發表 查看引用來源

我就係網上搵到呢度,都想去做。
幾好喎,4 日已經唔痛,搵個長假期再請一個禮拜大假休養下
想問下你 jj 有冇好似其他 ching 咁腫左?
腫唔腫其實我真係唔知
因為佢有塊人造皮膠布包住
我後日復診先會"擦''走
到個日先知
引用:
原帖由 uglykingdom 於 2009-4-21 06:28 PM 發表 查看引用來源
我想問割左之後平均黎講要幾多日先可以正常咁行路??
thanks!
其實第三日都可以正常行(激光)其他我就唔知啦
不過緊係會行慢D

引用:
原帖由 JJskin 於 2009-4-21 12:45 AM 發表 查看引用來源

小弟第35天了!
都係腫!

咁耐@@' 搵醫生睇睇佢啦,
我腫左幾日ja,跟住就消腫,開始(luck)同音 皮同換皮啦 今日係第35天 差d線未luck luck左就正常哂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆