上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.0k

引用:
原帖由 mansingp 於 2009-5-16 12:06 PM 發表 查看引用來源
:096:

忍唔住:096: :096: :096:

月忍 呀  真係忍你唔住:096:
:096: 見到你咁打, 月月都忍唔住笑, 好彩無同事見到.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-16 12:13 PM 發表 查看引用來源

:096: 得2個9字咋.
我用最快既時間係咁搵月兒出黎:096: :096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-16 12:17 PM 發表 查看引用來源

我用最快既時間係咁搵月兒出黎:096: :096:
有無比人話你白撞. :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-16 12:19 PM 發表 查看引用來源

有無比人話你白撞. :096:
我講
請問你係咪chris桃咁囉:096: :096:
佢地話 你打錯喇:097:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-16 12:21 PM 發表 查看引用來源

我講
請問你係咪chris桃咁囉:096: :096:
佢地話 你打錯喇:097:
咁都算好啦, 如果chris問, 請問月兒係到咪,
可能人地話你咁早搵嘜鬼野月呀.:096: :071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-16 12:24 PM 發表 查看引用來源

咁都算好啦, 如果chris問, 請問月兒係到咪,
可能人地話你咁早搵嘜鬼野月呀.:096: :071:
之後會講 你中秋先打黎喇:097: :097:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-16 12:26 PM 發表 查看引用來源

之後會講 你中秋先打黎喇:097: :097:
係夜晚先好打黎呀, 朝早又邊到有月呢:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-16 12:28 PM 發表 查看引用來源

係夜晚先好打黎呀, 朝早又邊到有月呢:096:
呢度咪有囉:027: :027:
仲係最得我歡喜的月月:131: :131:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-16 10:36 發表 查看引用來源

吠吠吠:096: :096:
chris 變了做狗:097:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-16 12:31 PM 發表 查看引用來源

呢度咪有囉:027: :027:
仲係最得我歡喜的月月:131: :131:
:027:  chris你想殺死月月啦.:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆