上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

武功全廢...我睇過我個msn...唔計疆女...只有2個澳洲妹妹...不過真係妹妹囉...食長齋...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 19:31 發表

收pm啦...
黑白果張影得幾好~

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 19:43 發表
武功全廢...我睇過我個msn...唔計疆女...只有2個澳洲妹妹...不過真係妹妹囉...食長齋...
我唔係好妳好多 :smile_27:  
我成日都係加到d師奶

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-21 19:51 發表

黑白果張影得幾好~
幾難得先淋掂佢俾我影呀...用到最高象素影架
手機相都影左成3mb幾...本身彩色的...個人底線先改做黑白壓細左再放上去...

D柱躉浦晒頭啦...我刪相了...唔該唔好存底!!麻煩晒!!

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-21 07:54 PM 發表

我唔係好妳好多 :smile_27:  
我成日都係加到d師奶
我現在連師奶都無得加﹐重要日日刪女~~~~~~~~~~:smile_39: :smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 19:43 發表
清淡啲囉~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 19:59 發表

幾難得先淋掂佢俾我影呀...用到最高象素影架
手機相都影左成3mb幾...本身彩色的...個人底線先改做黑白壓細左再放上去...
其實真系有啲懷疑,究竟果啲server會唔會撻相或野~

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 20:07 發表
D柱躉浦晒頭啦...我刪相了...唔該唔好存底!!麻煩晒!!
放心~:smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-21 20:23 發表

其實真系有啲懷疑,究竟果啲server會唔會撻相或野~
有SET PW就好難撻到相...無SET果D...自出自入架...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆