上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

:097: 車車:097:    今早有買波嗎

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 10:46 AM 發表
緊有啦:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 10:46 AM 發表
點解唔問我呀:046:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-16 10:48 AM 發表

點解唔問我呀:046:
咁你今早有買波嘛 ? :096:

你地今早買左乜??

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 10:54 AM 發表
你地今早買左乜??
643815-MAY-2008
17:45
過關 入球大細
2X1
星期四 1 奈梅亨 (主) 對 NAC (客)
大 [2.5 球] @ 1.90
星期四 3 卡素爾 (主) 對 列斯聯 (客)
細 [2.5 球] @ 1.72 $

今朝買咗山度士大 同埋美職半和 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 10:57 AM 發表

17:45過關 入球大細
2X1星期四 1 奈梅亨 (主) 對 NAC (客)
大  @ 1.90
細  @ 1.72 $

自由盃08:20 阿美利加會[墨]2-0[巴]山度士1-0
:029: :029: :029:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 10:57 AM 發表

17:45過關 入球大細
2X1星期四 1 奈梅亨 (主) 對 NAC (客)
大  @ 1.90
細  @ 1.72 $

又win左個lunch...喎......日日win個 lunch....真係乜 V 都買到:131:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-16 11:00 AM 發表

自由盃08:20完 阿美利?-0山度士1-0:029: :029: :029:
冇計 好彩場美職半和有2.1 即係唔使輸 :036:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 11:00 AM 發表

又win左個lunch...喎......日日win個 lunch....真係乜 V 都買到:131:
幫浦找卡數 :036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆