上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

唉....呢到做D咩都好似隨時都沒咩會俾人ban咁,我都沒咩心情喺呢到出post啦,隨時俾人ban咗就唔好啦 ~_~
Ban 妳的人,都唔知諗咩,要ban 就唔好睇post

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

唉....呢到做D咩都好似隨時都沒咩會俾人ban咁,我都沒咩心情喺呢到出post啦,隨時俾人ban咗就唔好啦 ~_~
Ban 妳的人,都唔知諗咩,要ban 就唔好睇post

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日 ...
個公仔好得意喎,奶咀,想比人啜咁

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日 ...
個公仔好得意喎,奶咀,想比人啜咁

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

不過老公出咗去之後,正好可以俾時間喺一天激烈活 ...
索到無朋友

好好身材😍

當香港嘅朋友準備入睡嘅時候,地球另一面嘅我,正準備新一日嘅開始.

A cup of coffee to start off another chillaxing day

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-12 00:24 發表 查看引用來源
當香港嘅朋友準備入睡嘅時候,地球另一面嘅我,正準備新一日嘅開始.

A cup of coffee to start off another chillaxing day

精彩的一張相 Catty有修毛的習慣?還是天生短小?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-12 12:24 AM 發表 查看引用來源

黑毛早晨coffee

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆