上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.8k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-9-21 02:10 AM 發表 查看引用來源
頭先打打下突然冇打, 因為SP去完旅行黎左搵我, 同佢食完野岩岩先返到屋企.
可唔可以容許我講左頭先既野先

之買同FD都講過, 今個夏天忙到冇乜時間出街, 有D衫買完都未有機會著.
今季有好多衫我都想挑戰, 覺得好正 ...
頭香?
睇到我扯撚晒

師姐一晚出兩集,睇到出兩次😊

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-2-19 12:29 AM 發表 查看引用來源

哈哈做乜講返舊post

你都應該幾野性,但係鍾意天體,露出,唔代表鍾意野戰,

哈哈,你當時應該未夠喉喎!
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-9-21 02:10 AM 發表 查看引用來源
頭先打打下突然冇打, 因為SP去完旅行黎左搵我, 同佢食完野岩岩先返到屋企.

之買同FD都講過, 今個夏天忙到冇乜時間出街, 有D衫買完都未有機會著.

我都想試下 不過咁耐都無車

幾時有5男大戰?
係日本有無比小朋友睇到你全祼?
引用:

我都識有個亞妹咁玩
專登早幾層出電梯,係後樓梯全清, 行到自己果層, 係防煙門著番面層, 跟住入屋
佢慣勢屋企無人係全清的
又或者應男朋友要求, 除晒上下底層比男朋友手上, 反裙, 拉高件T
又係行樓梯
又或者去到大廈最頂層後樓梯(天台出唔到去), 又係全清, 幾分鍾後落梯梯番屋企,
引用:

想知你當初第一次真空, 全祼係咩情形下開始,
校服熱? 天氣熱? 屋企人多貪刺激? 諸如此類
先再引申你露出..
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 04:34 PM 發表 查看引用來源
無錯..露出係我最大既性慾望,
第一次俾男朋友係後樓梯將校服條拉鍊拉低,就發現自己好著迷,好想佢幫我除晒佢
前前後後十年喇,玩露出玩左十年,
自己玩又有,同BF同SP玩又有,好想呢個post可以同真心既同道中人 ...

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2016-9-21 04:01 PM 發表 查看引用來源
想知你當初第一次真空, 全祼係咩情形下開始,
校服熱? 天氣熱? 屋企人多貪刺激? 諸如此類
先再引申你露出..

第一次露出應該係同男友係街摷. 俾佢除左條under...然後真空行返屋企。個次好大衝擊。自此就不斷搵露出機會。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2016-9-21 03:53 PM 發表 查看引用來源
我都識有個亞妹咁玩
專登早幾層出電梯,係後樓梯全清, 行到自己果層, 係防煙門著番面層, 跟住入屋
佢慣勢屋企無人係全清的
又或者應男朋友要求, 除晒上下底層比男朋友手上, 反裙, 拉高件T
又係行樓梯
又或者去到 ...
咁呢個階段我都試過。後樓梯係最初既玩法. 如果佢係中意既。慢慢就唔只後樓梯。會出埋走廊。再落街。

同埋. 如果會發展到唔洗靠男朋友, 自己都會搵機會自己玩。咁又係好重要既一步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆