上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.2k

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-30 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔算miss, 代課only
B咋, 唔大波
我諗你同佢個胸應該都係同一類型,夠滿

等間執完野可以晚上搵ckh屌下你,if they not available, u can pm me and I am willing to help u then

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-8-30 02:29 PM 發表 查看引用來源
睇落都好大,好耐之前係到同個c姐玩sex chat,有時佢都會send相比我睇,雖然事隔3年
但佢d相我一直都有keep,只可惜當時仲細,要左佢一張相之後
佢話如果出黎食飯就好似比我睇到哂佢成個body(冇著衫)
最後佢話因為 ...
揸落就知唔大

個人意見: 網上識既唔使太上心

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-30 01:20 PM 發表 查看引用來源

但抽插都係會流水

咁梗係要有水!
無水會痛㗎!

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-30 02:40 PM 發表 查看引用來源
等間執完野可以晚上搵ckh屌下你,if they not available, u can pm me and I am willing to help u then
執完野寫文好過啦, 日日躝街屋企人會話

引用:
原帖由 KK666999 於 2015-8-30 02:48 PM 發表 查看引用來源

咁梗係要有水!
無水會痛㗎!

冇試過冇水, 唔知痛唔痛, 但痛都係爽既一棰

都係既,u can me and we can be fd,ok?

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-30 02:47 PM 發表 查看引用來源

揸落就知唔大

個人意見: 網上識既唔使太上心
講真,佢的確只係我人生一個回憶,但佢同時係我第一個sex chat既姐姐
所以,點都會有d回味

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-30 02:49 PM 發表 查看引用來源

冇試過冇水, 唔知痛唔痛, 但痛都係爽既一棰
同學仔係m?

引用:
原帖由 KK666999 於 2015-8-30 02:52 PM 發表 查看引用來源

同學仔係m?

輕度可接受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆