上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 P.116 食家?玩家? (舊文 p.1, 9, 71, 92轉載, 106, 113)

收藏  |  訂閱
1.8k  95.8k

原來前後2000+字

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-8 02:23 PM 發表 查看引用來源

打到手抽筋
短期內唔打住...嘻嘻
非常精彩既故事分享,十分感謝你
都係一樣,手抽筋幫你按摩手,加送按腳

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2015-4-8 02:39 PM 發表 查看引用來源

非常精彩既故事分享,十分感謝你
都係一樣,手抽筋幫你按摩手,加送按腳
haha
我都無腳抽筋

其實我最欣賞係樓主 fine dining 的 philosophy

引用:
原帖由 Mr70後 於 2015-4-8 03:06 PM 發表 查看引用來源
其實我最欣賞係樓主 fine dining 的 philosophy

thanks

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-8 02:47 PM 發表 查看引用來源

haha
我都無腳抽筋
特別贈送的。好好手勢,包你舒服架

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-8 02:23 PM 發表 查看引用來源
打到手抽筋
短期內唔打住...嘻嘻
唔精彩的故事當然唔好分享啦…
要分享得除了要有故事內容,再加埋自己的感覺,赤裸裸地展示給讀者欣賞,讓他們一齊去感受同意會,是最高境界,妳的付出絕對值得

性愛易得, 激戰難求:smile_o06: :smile_o12:

唔好介意,直頭一路睇一路打,太有畫面了�,尤其是絲腿真係引人入性

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-8 02:08 PM 發表 查看引用來源
全文

分享另一個SP的事。呢個SP係附近的人add我的,當時佢25歲。Profile pic大大隻隻,個body都幾吸引。一直傾的時候都係flirt下,有時傾下無聊計,講下生活閒事。本來都以為佢add我係想揾SP... 但傾落先知 ...
正喎:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:仲有冇keep住啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆