上一頁下一頁
發新話題

[麻煩板主關po lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (二)

收藏  |  訂閱
3.0k  51.5k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:26 AM 發表 查看引用來源

..或者咁講..
親情嗰種係冇得改變既情, 與生俱來, 成世都跟住你
友情嗰種係慢慢建立起而唔雖然考慮過人世....

情人係唔係與生俱來, 但又要諗過人世.............
友情其實我已經睇淡左因為真係試過比個FD吹漲

引用:
原帖由 寒風 於 2014-4-20 12:24 AM 發表 查看引用來源
晚上好
晚上好lol
但其實過左12點啦, 新的一天又黎啦XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:27 AM 發表 查看引用來源
同意=.=要管都要有嗰個身份去管, 冇既, 管條毛
認真ON9~_~

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:27 AM 發表 查看引用來源

你打慣先咁覺得啫=.=
所以要教你囉XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:16 AM 發表 查看引用來源

你係一個慘, 佢女友又係另一個慘=.=
其實佢女朋友真係好慘...
(因為我知男朋友有SP或第2個既感受
喱個男仔以前已經試過甘對我
佢出去見個SP
事後話我知佢臨門一腳佢無插個女仔...
但我吾明點解我當初會信左佢)

不過好多野都係因為我而令佢甘慘..
因為我成日都同FD講起喱個女仔
成日攻擊佢好醜樣 (不過人地心地好係事實)
或者係因為心地好先有拖拍

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-20 12:17 AM 發表 查看引用來源

可能你既MR RIGHT 行緊過黎搵你架啦...
緣份呢D野..:smile_35:
可吾可以叫佢再行快D
我等左好耐..。

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:28 AM 發表 查看引用來源

我唔玩錢架lol
咁緊係悶....

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-20 12:24 AM 發表 查看引用來源

我一直都知道自己吾會做得番佢女友...但佢連呃下我都吾會只會一次又一次拎佢女友出黎講話自己想做番個好人 想專一D但每次都係佢自己搵番我...我吾明佢點解覺得我會為佢守身?吾通我搵到男朋友同男朋友講 我既性需 ...
唔係叫你求其影, 係影都唔好影俾佢啦.......=口=!!!!!! 佢打電話黎可以唔聽, fb/msg都可以唔睇, 已閱不回囉...
你需要好確實咁俾佢知道你係斬緊.......

呢個賤男人..你唔好再理佢啦, 你值得更好的lol!!!!!!

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-20 12:25 AM 發表 查看引用來源

風流同瘋狂盲目唔同...
...................差唔多啫XD!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:19 AM 發表 查看引用來源

唔使諗啦, 其他野都唔使諗, 記住你嗰句「可能聽日已經遇到MR RIGHT」快啲放低佢啦~! 佢邊忽值得啊.....

跪求MR RIGHT 快快出現
要開壇作法啦

佢只係值在個樣&條野?
我都吾知...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆