上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.6k

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 04:55 PM 發表 查看引用來源

搞到自己好病態 :smile_o08: .......
死啦… 咁我都係啦!:smile_o06:

回覆1069 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-1 20:52 發表 查看引用來源ching 你心胸好廣闊,應該係好男人一個。我唔想再同 ex 有聯絡唔係因為分手後仲留什麼怨恨係心度,而係如果再同佢保持聯絡我係一世都唔可以放底對方,永遠都企唔番起身。
人地c妹嚟:smile_o08:

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 05:43 PM 發表 查看引用來源
Part XXII
呢段時間,我將自己既尊注力放晒係工作上面,同時亦都好耐心咁等待t既重臨,我慢慢體會到當時t等我係點既一回事,等人既感覺一啲都唔好受,因為唔知要等幾耐!只有一日又一日咁過,幸好有工作可以令我分散 ...
比著我,係未接到 T 前,我會每晚晚瞓唔想… 見到面時又會心跳快速,好彩未有心臟病姐!

好 sweet ....

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 05:57 PM 發表 查看引用來源

所以..... 即使回憶痛苦, 寧願痛苦也不願忘記 :smile_38:
agree .......

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 07:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08: 其實同g 都..唔純情.係無打咁多.....其實都有sex 但又好似無乜必要打晒出黎咁..只係搵左1,2 part 重點先打, 不過第2次出sex part 已經大把ching 妹都...話怪..:smile_o03:

不過我真係無咁既功力打果d ...
你唔係冇功力, 你怕醜所以唔打啫.....
上次既場面你都係輕輕帶過就算

引用:
原帖由 @BarterFair 於 1-2-2012 06:01 PM 發表 查看引用來源

咁我ed細細粒既男仔咪死硬囉 :smile_o03:
唉 ~~
唔係既…細老唔細咪得囉…   女仔鐘意架…

引用:
原帖由 damabird123 於 1-2-2012 08:52 PM 發表 查看引用來源

ching 你心胸好廣闊,應該係好男人一個。我唔想再同 ex 有聯絡唔係因為分手後仲留什麼怨恨係心度,而係如果再同佢保持聯絡我係一世都唔可以放底對方,永遠都企唔番起身。
我不是 Ching, 我應該係 C妹.... 我諗我細過你?? :smile_41:
我同ex分手之前大家感情已經淡左好多, 所以分手時好和平....
分手後都做左好耐朋友..... 但係因為某d原因.... 而家唔得啦....

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 06:09 PM 發表 查看引用來源

我既情況係..... 半夜自己一個人的時候, 腦海自動地不停重播回憶
相信每個受傷既人都會係咁!

引用:
原帖由 damabird123 於 1-2-2012 08:56 PM 發表 查看引用來源

雖然淡左無左種感覺,但 keep 住聯絡我係唔會放得底段感情,永遠洗唔去啲傷痛,所以我唔想 keep 住再聯絡囉。
唔再聯絡未必係壞事, 起碼自己有個新開始!!

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 08:58 PM 發表 查看引用來源
人地c妹嚟:smile_o08:

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆