上一頁下一頁
發新話題

大家會唔會鐘意咗自己SL/SP ?

收藏  |  訂閱
3.0k  52.0k

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2011-8-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

佢係唔係日日幻想當事實....笑死我
揀咪揀lor, 又唔係揀唔起....不過一定唔會揀佢LOR.
佢仲要問我幾時落去LKF同埋佢一齊去...
我話我唔想叫鴨......
佢前晚打4次黎我無聽
尋日朝早用公司電話打黎我聽左 :smile_19:
尋晚又打黎,第1次無聽,第2次聽左
開場白系話做野好唔開心:老板鬧佢成日去toilet :smile_19: :smile_19: :smile_19:

但佢有無做鴨的條件呢?
引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2011-8-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

佢係唔係日日幻想當事實....笑死我
揀咪揀lor, 又唔係揀唔起....不過一定唔會揀佢LOR.
佢仲要問我幾時落去LKF同埋佢一齊去...
我話我唔想叫鴨......

引用:
原帖由 希衣S 於 2011-8-12 11:03 AM 發表 查看引用來源

佢前晚打4次黎我無聽
尋日朝早用公司電話打黎我聽左 :smile_19:
尋晚又打黎,第1次無聽,第2次聽左
開場白系話做野好唔開心:老板鬧佢成日去toilet :smile_19: :smile_19: :smile_19:
佢真係好煩, 晨早流流打比我....
佢叫我想搵佢個時打比佢, 我話點解要打比佢.

引用:
原帖由 希衣S 於 2011-8-12 10:57 AM 發表 查看引用來源

佢系咁叫我比機會佢 :smile_19:
叫我唔好揀黎揀去啦,揀揀下就無架啦 :smile_19:
跟住系咁話比佢照顧我,話好想我病既時候陪我看醫生:smile_19: (大佬吖,我無病無痛,行得走得架)
之後話,不如我地分 ...
wakakkaka 100% laugh die me :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-8-12 11:03 AM 發表 查看引用來源
但佢有無做鴨的條件呢?

唔多覺有LOR:smile_19:
加上比錢我唔會搵佢D咁既質素

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-8-12 11:00 AM 發表 查看引用來源
其實妳地見過幾多次呢?

2次,唔會再見

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2011-8-12 11:05 AM 發表 查看引用來源
wakakkaka 100% laugh die me :smile_03: :smile_03:
100% LAUGH DIE ME X2:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 希衣S 於 2011-8-12 11:05 AM 發表 查看引用來源

2次,唔會再見
WHEN IS THE SECOND TIME..:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2011-8-12 11:02 AM 發表 查看引用來源

77, 我同希衣賽後檢討
無賽架~~~~

He is reli Laughing Gor!!
引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2011-8-12 11:06 AM 發表 查看引用來源

100% LAUGH DIE ME X2:smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆