上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.0k

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-11 04:52 PM 發表

我好耐都無返去筦城囉,以前住喺隱形山莊,就成能日揸車去搵條女!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
隱形山莊去東城,你都好有心喎,仲要成日!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-11 04:36 PM 發表 查看引用來源

暫時未搵到一個樣靚身材正既囡囡可以代替佢喎:smile_13: :smile_44:  
:smile_30: 另一位龍哥教既~~唔倒左你杯中既水~~就嚐唔到斟落去既茶

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

隱形山莊去東城,你都好有心喎,仲要成日!
重點係揾條女麻:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 04:53 PM 發表 查看引用來源

珍珠米係咪日本 import 嘅先?
:smile_13: 來自東北

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-11 04:55 PM 發表 查看引用來源

34.X 已完成 牛一調整 :smile_15:

牛二 $80~$100
牛二又會行幾耐呢:smile_41:

“血型×星座” 看你35岁以后运程
http://lady.cn.yahoo.com/ypen/20110511/354613_1.html

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-11 04:55 PM 發表 查看引用來源

真係咁能正???:smile_47: :smile_47: :smile_47:
正吾正就見仁見智啦:smile_35:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 04:55 PM 發表 查看引用來源

都係個句,放生人 = 放生自已 啦!

:smile_o12:
:smile_30:  政治口號咩~~解放全世界~~最後解放自己

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 04:57 PM 發表

:smile_13: 來自東北
東北有老虎!

:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-11 16:59 發表 查看引用來源

牛二又會行幾耐呢:smile_41:  
一般兩年

但呢次據多位專家:smile_35: 分析

有80% 機會 今年內

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆