上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.0k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-30 12:56 PM 發表

同我想法一樣:smile_o06: 禾地真夾:smile_o09:
可惜我唔鐘意雞蟲woo:smile_o10:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-30 12:52 PM 發表 查看引用來源

系!呢個就系我一直相信
改?比幾多時間你呀?

1個月?半年?1年?5年?定10年呀?

我就系要攻事業先所以行呢步
性格係冇得改:smile_39: 和她認真再說清楚吧...等佢死心:smile_42:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-10-30 12:59 PM 發表 查看引用來源

可惜我唔鐘意雞蟲woo:smile_o10:
妳要请楚..這沉区不是:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-30 12:59 PM 發表

性格係冇得改:smile_39: 和她認真再說清楚吧...等佢死心:smile_42:
要講一早講晒,唔搵佢都知咩事,再搵咪即係又拖拖拉拉....沒完沒了,,,仲話我地夾....我都唔係咁唸:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-30 01:00 PM 發表

妳要请楚..這沉区不是:smile_44:
我係淫區見過你啦:smile_o10:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-10-30 12:57 發表 查看引用來源

做得好....你將來一定會有成就:smile_o06:
事在人為~

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-10-30 01:04 PM 發表 查看引用來源

我係淫區見過你啦:smile_o10:
:smile_14: :smile_41: :smile_41:

好!收工!!
去拿機票下星期去上海玩!

甘多位CHING,走先啦
星期六日大家玩得开心D呀

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-10-30 01:03 PM 發表 查看引用來源

要講一早講晒,唔搵佢都知咩事,再搵咪即係又拖拖拉拉....沒完沒了,,,仲話我地夾....我都唔係咁唸:smile_o03:
想早d比佢知...不要讓她再"晒"時間吧:smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-30 01:09 PM 發表

想早d比佢知...不要讓她再"晒"時間吧:smile_39:
人地好早講左啦...都無睇書:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆