上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.8k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

有前途:smile_o12: 次次收3-5倍...$100-200注..刀幾好架那:smile_o06:
忍酒僅僅夠....末夠房租

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-8 10:56 AM 發表 查看引用來源
真係發現有珍珠粒...就留番比你
點解去小梅,唔去大梅沙,禾味去過小梅,坐的約70

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 11:00 AM 發表 查看引用來源

點解去小梅,唔去大梅沙,禾味去過小梅,坐的約70

聽說大梅人多...水質較差,小梅門票要25元......但我都係MCC果隻

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-8 10:35 AM 發表 查看引用來源
他放不下這是理解的...但我相信169兄心態明顯是放緩很多,只是抱著妳不棄我就姑且留下但妳想咬我己很難了.  所以我不同意你那句損人不利己既說話.
總括來說,我覺得沒必要和她糾纏下去,男人好多時耳仔軟,只要女方施展軟功的話,好多時都會奸計得逞,還有,男人做事要決斷,特別在處理感情方面,不要拖泥帶水,藕斷絲連,況且169兄是已婚人士,更加要決斷地處理好這些事情...

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁,邊個最性感呀?

bb囉

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-8 11:06 AM 發表 查看引用來源

總括來說,我覺得沒必要和她糾纏下去,男人好多時耳仔軟,只要女方施展軟功的話,好多時都會奸計得逞,還有,男人做事要決斷,特別在處理感情方面,不要拖泥帶水,藕斷絲連,況且169兄是已婚人士,更加要決 ...
同意,已婚人仕,每次都要沉得快,浮得更快

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 10:46 AM 發表 查看引用來源

你有冇衝過紅燈呀??

以前試過,不過係中途先知

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-8 10:58 AM 發表 查看引用來源
忍酒僅僅夠....末夠房租
我上次斷了隻"先機"冇左5,6X1P,,不過刀中左兩條4,5X1P..刀收到千幾2千呀

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 10:49 AM 發表 查看引用來源

都話揸大巴,直達常平汽車總站,途徑肛門

暈倒:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

有前途:smile_o12: 次次收3-5倍...$100-200注..刀幾好架那:smile_o06:
最緊要成日中埋單有錢飲下餐夠架喇, 搵大錢唔係呢到搵既 :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆