上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

拉左一排
而家可以輕鬆反出j頭:smile_04:

個j頭都幾型bo
型過比塊皮遮住個陣:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 yoyo3030 於 2010-4-1 06:32 PM 發表 查看引用來源
拉左一排
而家可以輕鬆反出j頭:smile_04:

個j頭都幾型bo
型過比塊皮遮住個陣:smile_04: :smile_04:
扯左同未扯都反到?

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-4-1 11:44 PM 發表 查看引用來源

扯左同未扯都反到?

是的
扯左自己會露出
未扯可以好輕鬆反到

之前我都算過緊個d
拉多一排正常哂:smile_04:

你好 我31號去左割包皮,
3月31日有滲血, 有D痛, 最痛苦既一日, 見到自己條J都唔想望因為好核突因為有好多血
4月1日都有D痛, 都有小小滲血, 龜頭下面有一粒小小腫左既肉, 好似係叫水腫???
4月2日傷口冇咁痛, 但龜頭好敏感, 起身果陣見到龜頭有一個環狀粉紅色既圈圈圍住個龜頭..
請問尼個係咩泥??? 尼個又係水腫???? 好驚............

引用:
原帖由 yoyo3030 於 2010-4-2 12:14 PM 發表 查看引用來源

是的
扯左自己會露出
未扯可以好輕鬆反到

之前我都算過緊個d
拉多一排正常哂:smile_04:
拉左幾耐到呀?

有無人同我一樣有包差問題
幾個月前扯琪反曬包皮整到水腫而家好返曬
醫生幫我推返出黎包住個龜頭

而家扯同未扯都露唔曬
之前推包皮推唔到入條界到 因為OK痛
而家推到入條界後DD洗
但冠溝狀後面就未得
我想試下推曬露成個
但驚有問題

有無類似個案既師兄幫幫手?

各位巴打~~post一個lv1 - lv10既包皮圖比大家睇下自己係lv幾,lv越高就越需要割
http://bbs.1069.com/thread/59178/#post619766

我前幾日先反到包皮... 岩岩反果到好敏感..
e家 手淫好似有小小卡住左既痛咁...但唔太敏感
睇住av 打都冇咩feel咁   咁係咪要割...
我覺得係d 過長既包皮多左係到先搞成咁..
有冇人答我 :smile_41::smile_41:

想問一下做過激光既人~~~
邊間會好dd
邊間有激光做??
同埋幾錢到??

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-4-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

拉左幾耐到呀?

都ok耐:smile_43:
我keep住起碼成個月:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆