上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

正常ar
不過我想去加拿大 or法國多的

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:37 PM 發表
p71
Vanlic 我唔太鍾意人扯開話題囉~講一兩句夠啦!之下講波、股市講左我3頁呀!唉~
makubexlin 你都好體諒我喎~原來…
Vanlic Be Patient~ yup~ 你真係好好喎~天蠍vanlic~
afoolwalker 直腸直肚都要理下人 ...
好啦
唔講金融啦
我計數好差, 都係唔講啦:smile_30:

katkat,我又係度留下言先,幾時update聽日行蹤呢~~~haha

引用:
原帖由 tilemode 於 2009-7-30 12:45 PM 發表 查看引用來源

係喎!!多左咁多條件喎......希望總有一個O岩妳啦!!
simon 兄! 以你e d 咁既大人物唔使同其他人一般見識既! 只要閣下show番個look出黎:smile_34: ,其他人又點敢同你爭呀!:smile_o12:

剩番果d 唔識死既,你只要一出手佢地邊有得fight呀!係e 度咁既文人論壇,接得主閣下三招半式既,除左小弟之外,未必便有啦:smile_30:

不過我自知輸硬既,所以一早就棄了權:smile_42: (其實係唔夠資格參選):smile_30:

寒如冰;冷如雪既你一向都係女性殺手黎既啦:smile_42: 所以呢,我買你win架! :smile_38:

另外加條一膽拖二腳既就係你(simon兄)搭(天天)同鬼鬼地個個(水黃)也:smile_38:

其他c 兄 c 姐點睇呀:smile_38:

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-30 02:28 PM 發表 查看引用來源

猛將兄....早呀
咁早又攞你把劍出黎呀:smile_30:
你唔駛返工?
偷雞:smile_44:

katkatbabebabe     唔會棄權呀...同埋其實我講其他topic都係想你了解我多D啫...哈哈
Vanlic   哈哈...澳洲做生意好搵咩?其實有澳洲朋友撩過我做...不過我覺得食水好似唔係好夠...我數學最叻架....
makubexkin   加拿大同法國都唔啱我....太悠閒了...我鍾意D緊張既生活

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-30 02:48 PM 發表 查看引用來源

.............
寒如冰;冷如雪既你一向都係女性殺手黎既啦:smile_42: 所以呢,我買你win架! :smile_38:

另外加條一膽拖二腳既就係你(simon兄)搭(天天)同鬼鬼地個個(水黃)也:smile_38:

其他c 兄 c 姐點睇呀:smile_38:
I havn't enough $ to spend lately......I bet $100 on this 一膽拖二腳 and hope can win some $ back la

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:37 PM 發表 查看引用來源
p71
Vanlic 我唔太鍾意人扯開話題囉~講一兩句夠啦!之下講波、股市講左我3頁呀!唉~
makubexlin 你都好體諒我喎~原來…
Vanlic Be Patient~ yup~ 你真係好好喎~天蠍vanlic~
afoolwalker 直腸直肚都要理下人 ...
直腸直肚就係心直口快說了才知ma.你都係d直腸直肚既人應該明白我才是既:') :') :')

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-30 02:48 PM 發表 查看引用來源

simon 兄! 以你e d 咁既大人物唔使同其他人一般見識既! 只要閣下show番個look出黎:smile_34: ,其他人又點敢同你爭呀!:smile_o12:

剩番果d 唔識死既,你只要一出手佢地邊有得fight呀!係e 度咁既文人論壇,接得 ...
哈哈.....你係咪太大熱...倍率冇咩肉食先唔爭咋....
simon兄咁熱....我呢D咪係大冷門?:smile_30:
我又買我又買

悠閒既生活都唔錯ar
我平時份工實在係太緊張la
我既工作係唔可以有任何差錯
而且要留意太多太多既野la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆