上一頁下一頁
發新話題

240709~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常旺XD

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-7 12:02 發表 查看引用來源
Yesterday 返左喇...
咁今個WEEKEND有咩PLAN呀?:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-7 11:54 發表 查看引用來源

中晒...成日都搞到六國大封相:smile_27: ...

都係舊著早期既step by step好睇d...

我最中意既蚩尢,老天尊已經好似閒角:smile_39:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-7 12:04 發表 查看引用來源
你咁恨..去變性囉...:smile_30:
為個LV去變性:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-7 11:56 發表 查看引用來源
都金唔過佢買個 LV 送俾人...:smile_44:

係~諾記5800MX:')

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-7 12:02 PM 發表 查看引用來源
Yesterday 返左喇...
朱朱係咪要 SG <---> HK 兩邊飛來飛去架:smile_41::smile_14:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-7 12:01 發表 查看引用來源

:smile_o10: 原來做天天 gf 咁..咁..咁幸福架...:smile_o06:

可惜禾唔係女啦:smile_o11:

可惜佢冇福份啦~
  應該係我冇福份先岩:smile_39:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-7 12:02 PM 發表

小龍女點睇都冇小說咁靚

你同小豬講呀?

閃喇~886~:smile_o13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-7 12:06 PM 發表

朱朱係咪要 SG  HK 兩邊飛來飛去架:smile_41::smile_14:
唔止...depend on the project 啦..:smile_38:

引用:
原帖由 yanme 於 2009-8-7 12:04 PM 發表

咁今個WEEKEND有咩PLAN呀?:smile_o13: :smile_o13:
May be 去 Macau...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆