上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  32.3k

引用:
原帖由 王小白 於 2009-8-14 16:31 發表

我都會好好锡你咖,快D同團長報名啦:smile_38:
我唔知点样报名呀:smile_38: 但我就住黑洞旁边丫哈哈、、、、:smile_44: 好近

引用:
原帖由 王小白 於 2009-8-14 16:31 發表

我都會好好锡你咖,快D同團長報名啦:smile_38:
我唔知点样报名,但我就住係黑洞旁边,好近架!哈哈、、、只不过係觉得跟团好似好好玩咁播,所以就试问下女仔可唔可加入喇

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 12:39 AM 發表 查看引用來源

我唔知点样报名,但我就住係黑洞旁边,好近架!哈哈、、、只不过係觉得跟团好似好好玩咁播,所以就试问下女仔可唔可加入喇
可以呀,明天點搵到你呀

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-8-14 15:43 發表

你靚唔靚女嫁?

未過22歲又白又靚又高既話, 我都來耶 :smile_40:
见到咩知咯,应该唔会令你失望,呵呵

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 12:45 AM 發表 查看引用來源

见到咩知咯,应该唔会令你失望,呵呵
是不是真的呀

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-15 00:43 發表

可以呀,明天點搵到你呀
先问问人女仔可唔可以加入喇,可能团长唔俾架,又唔知女仔去可唔可有优惠,嘿嘿、、

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 12:50 AM 發表 查看引用來源

先问问人女仔可唔可以加入喇,可能团长唔俾架,又唔知女仔去可唔可有优惠,嘿嘿、、
當然可以啦,我幫團長拿主意啦

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-14 16:15 發表

女都走入黎:smile_41: :smile_41: :smile_41:

你唔怕比班色鬼溶左
唔怕喇,男人有色魔,女人中都有淫魔~~哈

引用:
原帖由 CP-女仔 於 2009-8-15 12:50 AM 發表

你係邊個呀,唔好玩我啦

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-15 00:54 發表

當然可以啦,我幫團長拿主意啦
真的吗?好呀,我去我去,但係我净係去斋饮酒,不叫鸭的哦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆