上一頁下一頁
發新話題

johny 新事務所

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-8-14 08:46 PM 發表 查看引用來源
吓,走左喇,吾聽我說話喇,嫌我煩啦,byebye都吾講聲啦
邊個走左呀:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 月影 於 2009-8-14 08:47 PM 發表 查看引用來源

邊個走左呀:smile_o10: :smile_o10:
你lor,以為你走左呀.鹅緊你吖麻我,你咁曳,咪離家出走lor

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-8-14 08:51 PM 發表 查看引用來源

你lor,以為你走左呀.鹅緊你吖麻我,你咁曳,咪離家出走lor
唔走呀:smile_o10: 有你陪我玩:smile_o01: :smile_o01: 開心架:smile_o06:

引用:
原帖由 月影 於 2009-8-14 08:45 PM 發表 查看引用來源

冇呀:smile_o05: 你講開..我想起咋........真的.現在我喜歡自在的感覺咋..
你就梗係喜歡喇.咁多人追.實自在格 ,我就

引用:
原帖由 月影 於 2009-8-14 08:54 PM 發表 查看引用來源

唔走呀:smile_o10: 有你陪我玩:smile_o01: :smile_o01: 開心架:smile_o06:
玩時玩,细力小小,咪玩到我死咗呀:smile_35:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-8-14 08:57 PM 發表 查看引用來源

你就梗係喜歡喇.咁多人追.實自在格 ,我就
他們喜歡虛化的我..............不是真實的我:smile_o10: :smile_o10: 你點呀...可否講比我聽呢:smile_o10:

引用:
原帖由 月影 於 2009-8-14 09:00 PM 發表 查看引用來源

他們喜歡虛化的我..............不是真實的我:smile_o10: :smile_o10: 你點呀...可否講比我聽呢:smile_o10:
講咩比你聽:smile_41:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-8-14 09:02 PM 發表 查看引用來源

講咩比你聽:smile_41:
你想講的.............

引用:
原帖由 月影 於 2009-8-14 09:04 PM 發表 查看引用來源

你想講的.............
咁你問我問题啦

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-8-14 09:08 PM 發表 查看引用來源

咁你問我問题啦
點解你忽然感觸...她呢???生命中................「/]
每個人都有故事...要怎樣面對啫:smile_o10: 但我相信安子是一個好強的男人..一定冇問題:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆