上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 34)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.2k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-30 17:25 發表 查看引用來源

:smile_o03: :smile_o03: 你好衰架....我約左人既日子你先走黎約我...:smile_o02:
妳同佢講突然有事做唔得閒 改下次
咁咪得:smile_o12:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-6-30 05:27 PM 發表 查看引用來源

因為我個名有個劍字,而且我個樣仲好殘:smile_38:
:smile_o04: 你幾歲呀..甘快就殘左

有嘢做..又閃陣~~~~~:smile_43:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-6-30 05:27 PM 發表 查看引用來源

妳同佢講突然有事做唔得閒 改下次
咁咪得:smile_o12:
:smile_o04: =唔得架..:smile_o03: 佢聽日係特登係廣州落黎搵我架...我唔出現..佢會打死我架

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-30 17:29 發表 查看引用來源

:smile_o04: =唔得架..:smile_o03: 佢聽日係特登係廣州落黎搵我架...我唔出現..佢會打死我架
咁就冇法了
只好下次:smile_o03:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-30 05:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你幾歲呀..甘快就殘左
我八月+二日就35歲:smile_38:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-6-30 05:30 PM 發表 查看引用來源

咁就冇法了
只好下次:smile_o03:
唔緊..我地甘近..下次再約過啦.....啦...益你啦..你爭我一餐飯呢:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-30 05:30 PM 發表 查看引用來源
唔緊..我地甘近..下次再約過啦.....啦...益你啦..你爭我一餐飯呢:smile_o01:
聽者有份:smile_o01:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-6-30 05:30 PM 發表 查看引用來源

我八月+二日就35歲:smile_38:
你又係8月12日生日??:smile_o14:

HIHI~~~~~返呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆