上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-7-21 11:17 PM 發表 查看引用來源

下...
會唔會有事架....?
今日玩埋突擊,好剌激:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好彩有人大過我,唔洗我去死:smile_03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-22 20:10 發表 查看引用來源

今日又有2個一齊放假,講到其中一人當曠工:smile_o02:
唔係有規定唔可以一齊放假架咩:smile_o04:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-22 06:23 PM 發表 查看引用來源
我影左今晚日食呀, 係屋企睇到架:smile_o05:
呢到都睇到,非常靚

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-22 08:14 PM 發表 查看引用來源

唔係有規定唔可以一齊放假架咩:smile_o04:
係架 2個唔上班,打過去,佢地一個話同另一個講好調左假,一個話從來唔知調假,明天睇下邊個講大話當曠工:smile_03:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-22 08:02 PM 發表 查看引用來源

你地要返工嘛~唔緊要啦~下年都仲有得睇架:smile_o06:
張相我係用左2隻floppy遮住黎影架:smile_o05:
嗯嗯... 頭先睇東張西望話 1 月仲有得睇
到時我唔駛番工喇掛......... :smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-22 20:14 發表 查看引用來源

呢到都睇到,非常靚
係呀
本來應該係紅紅的一個彎日呢
好感動喔:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-22 20:16 發表 查看引用來源

係架 2個唔上班,打過去,佢地一個話同另一個講好調左假,一個話從來唔知調假,明天睇下邊個講大話當曠工:smile_03:
2個扯貓尾, 要罰佢地啦:smile_o02:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-22 20:54 發表 查看引用來源

到時我唔駛番工喇掛......... :smile_o06:
咁肯定唔洗返工既:smile_o04:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-22 09:05 PM 發表 查看引用來源

咁肯定唔洗返工既:smile_o04:
我仲讀緊書嘛 :smile_13:
最多只可以做 PART-TIME :smile_30:
不過到時搵到先算..  :smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-22 08:54 PM 發表 查看引用來源

下年一月:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆