上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女番埋離PART 32

收藏  |  訂閱
1.5k  34.3k

引用:
原帖由 iris_yan 於 8/6/2009 19:18 發表 查看引用來源
我終於返黎喇:smile_38:
你返嚟喇~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 07:25 PM 發表
你返嚟喇~~:smile_40: :smile_40:
係呀:smile_24: :') 但係公司竟然block左discuss...:') 今日發覺...:smile_24:
放工先上到黎咋.....人生冇左意義喇...:')

引用:
原帖由 iris_yan 於 8/6/2009 19:31 發表 查看引用來源

係呀:smile_24: :') 但係公司竟然block左discuss...:') 今日發覺...:smile_24:
咁慘慘~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 06:03 PM 發表 查看引用來源
thanks~魔~:smile_o05:
鬼鬼你地13號又去新星牙
咁岩上次去過 果度d冷氣幾大下
女仔帶多件外套會好d

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-8 07:31 PM 發表 查看引用來源

唉~唔好提
諗起都眼濕濕:smile_o06:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 8/6/2009 20:41 發表 查看引用來源

鬼鬼你地13號又去新星牙
咁岩上次去過 果度d冷氣幾大下
女仔帶多件外套會好d
收到哂..唔該迪迪~~:smile_o06:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-8 08:43 PM 發表

唉~唔好提
諗起都眼濕濕:smile_o06:
我喊埋出黎tim啦:smile_24: :')

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-8 08:48 PM 發表 查看引用來源

男人.......流血不流淚:smile_34:
就算流都唔可以比人知:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-8 08:48 PM 發表 查看引用來源

唔好喊啦~最多你掛住我既我黎cwb搵你食飯囉

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 08:47 PM 發表 查看引用來源
收到哂..唔該迪迪~~:smile_o06:
不過講真果度d野都ok唔差既我覺得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆