上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

各位師兄!
我都有個問題想問下你地,我平時沖涼都有反包皮來洗,好容易就反到

但一到扯其時,以前就好痛好似好難反咁,所以唔太敢試!

但係呢排又再嘗試反,當JJ扯扯地時反,都可以反到不太痛!

但係扯得好行時就好難反,仲感覺到頭個腳被包皮圍住的地方有痛

痛的程度一至五級,2-3到:smile_38: !

我想問下我洗唔洗去割包皮呢?

引用:
原帖由 psp-fifa-fan 於 2009-4-19 08:29 AM 發表 查看引用來源

激光做完咁快唔痛??
宜家第四日
唔店已經唔痛
店到始終有小小痛
其實做完之後都唔係太痛
個種痛
只係好似比介刀介左下咁
引用:
原帖由 comg 於 2009-4-19 03:27 PM 發表 查看引用來源

想問你係邊度做?可以 pm 我嗎?
我係E到做
http://www.painfree.hk/

我割完包皮21日 但覺得入面仲係腫 大概完全康復要幾耐??

引用:
原帖由 rickieoe 於 2009-4-19 04:50 PM 發表
各位師兄!
我都有個問題想問下你地,我平時沖涼都有反包皮來洗,好容易就反到

但一到扯其時,以前就好痛好似好難反咁,所以唔太敢試!

但係呢排又再嘗試反,當JJ扯扯地時反,都可以反到不太痛!

但係扯得 ...
唔駛...不過最好反左先扯

請問你地割完幾耐 之後 傷口先 埋口..
我第18日 好似見到少少有埋到甘..但d線有係"凸"左出頭-.-
琴日沖過1次涼 d水沖到果度 沖完之後 見到d線 "遠"<同音>哂...

請問你地都係咁?

埋左先可以濕水GA WO
我本來10日埋口 不過扯爆左 17號先埋口

已前反到e+反唔到-_-?點算

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-4-20 01:20 PM 發表

唔駛...不過最好反左先扯
謝謝你的回覆!:smile_24:
我依家都適應緊平時都將個頭頭反出來!我想應該有幫助呢!
你覺得呢?

引用:
原帖由 hk021091 於 2009-4-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
已前反到e+反唔到-_-?點算
咁你要割啦
完全係包皮過窄

引用:
原帖由 rickieoe 於 2009-4-20 08:27 PM 發表 查看引用來源

謝謝你的回覆!:smile_24:
我依家都適應緊平時都將個頭頭反出來!我想應該有幫助呢!
你覺得呢?
咁就最好啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆