上一頁下一頁
發新話題

31/8禮拜日沙灣曳曳俱樂部Noon K派對, 現接受新舊會員報名

收藏  |  訂閱
1.5k  21.0k

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:50 AM 發表
彈膠波呀衰鬼~~~:smile_40:  
你要黎做咩呀:smile_41: 想食左佢呀:smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:50 AM 發表
彈膠波呀衰鬼~~~:smile_40:  
彈膠波真係幾好玩~
話說我去沙灣玩過四次~
四晚都見到佢~~~~~

:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:51 AM 發表

你要黎做咩呀:smile_41: 想食左佢呀:smile_30:
你話佢介紹D女得麻~~下次叫佢帶上黎睇睇~~:smile_40:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:53 AM 發表
你話佢介紹D女得麻~~下次叫佢帶上黎睇睇~~:smile_40:  
我無呃你, 佢話唔見左手機, 佢話佢下個禮拜六去買, 所以下星期六會搵唔到佢:smile_13: 我都有d失落

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:56 AM 發表

我無呃你, 佢話唔見左手機, 佢話佢下個禮拜六去買, 所以下星期六會搵唔到佢:smile_13: 我都有d失落
佢星期六中午買咪得囉~~
夜晚咪見到囉~
:smile_43:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:56 AM 發表

獨食就獨食啦~~~:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:53 AM 發表
又再話說~
玩四晚有三晚囡囡都係佢介紹既~

剩番嗰晚........佢mark咗我坐~~~
:smile_14:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:58 AM 發表
獨食就獨食啦~~~:smile_45: :smile_45: :smile_30:  
我發誓如有呃你就一世不舉:smile_22:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:58 AM 發表
上次食飯時~彈膠波話自己無手機喎~~

你又唔係要食佢~
團長駛乜收埋啫~~~~
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-11 12:59 AM 發表

又再話說~
玩四晚有三晚囡囡都係佢介紹既~

剩番嗰晚........佢mark咗我坐~~~
:smile_14:
我覺得佢有潛質做媽咪, 有機會的我會捧紅佢:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆