上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  230.6k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 18:42 發表 查看引用來源
知道,會安檢左先入🤭
這個一定要啦😅保障自己及女方

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 18:16 發表 查看引用來源
其實仲有個幾似,就系晚上10点半那好聲音,有個叫黄安瑩,我昨晚见佢一出場就覺得幾分似🤭
叫陳安瑩呀

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 19:24 發表 查看引用來源
叫陳安瑩呀
系咪這個

附件

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 19:38 發表 查看引用來源
系咪這個
係丫.....佢都叫保養得好...都過60...可能無生過個樣係後生d

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 20:35 發表 查看引用來源
係丫.....佢都叫保養得好...都過60...可能無生過個樣係後生d
60嵗唔係嘩~🤔🤔

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 16:45 發表 查看引用來源
你有行動我諗你老婆會肯都吾定🤭
我問過老婆問佢夠唔夠膽光脱脱出去攞外賣, 佢話全身前面後面都比不同南亞佬睇過哂啦怕乜嘢! 不過要佢無端端脱光行出去攞外賣,好似好刻意咁就唔係咁好, 同埋佢話都有小小驚南亞佬偷拍佢全裸相, 所以都係唔制.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 21:18 發表 查看引用來源
我問過老婆問佢夠唔夠膽光脱脱出去攞外賣, 佢話全身前面後面都比不同南亞佬睇過哂啦怕乜嘢! 不過要佢無端端脱光行出去攞外賣,好似好刻意咁就唔係咁好, 同埋佢話都有小小驚南亞佬偷拍佢全裸相, 所以都係唔制. ...
全裸唔好睇呀,若隱若現先最正

我唔戴bra 開門拎外賣...亦試過著背心無戴bra 開門比人入屋抄煤氣錶(我以為屋企人無帶鎖匙返黎) 開門一刻知瀨咗野

[quote]原帖由 YLHK 於 2021-5-4 21:20 發表 查看引用來源

全裸唔好睇呀,若隱若現先最正 [/quoteChing 所言甚是, 遮番小小至吸引架嘛.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 21:29 發表 查看引用來源
我唔戴bra 開門拎外賣...亦試過著背心無戴bra 開門比人入屋抄煤氣錶(我以為屋企人無帶鎖匙返黎) 開門一刻知瀨咗野
都幾好睇呀!不過你咁大波會唔會引到人唔識抄錶呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆