上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.9k

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-2 01:54 發表 查看引用來源
好, 你慢慢等我PM你啦:025:
好 , 我等你下~~~~~:096:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-12-2 04:34 PM 發表 查看引用來源

好 , 我等你下~~~~~:096:
係咪先:071:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-3 02:29 AM 發表 查看引用來源

我又等喎~:081:

各位!你地對呢個遊戲好有熱誠!但你地有冇諗過你地既另一半知道既話!你另一半有乜感受!我可以話你地知係比死更難受!因為我女友入左你地個會!仲十分受歡迎!比我知道左!我好痛苦!我愛佢!佢又愛我“!佢因為貪玩!斷送左我地兩年感情!係好可惜!佢同我都好痛苦!我想同大家講要玩之前!諗一諗之后既后果!唔只自己受傷害!連帶你身邊既人都會受到好深既傷害!板主我希望你唔好清除我呢個回覆!

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-3 02:29 發表 查看引用來源

係呀係呀 ....唔好要我等咁耐喎 :098:

引用:
原帖由 hohonchiu 於 2008-12-3 11:19 發表 查看引用來源
各位!你地對呢個遊戲好有熱誠!但你地有冇諗過你地既另一半知道既話!你另一半有乜感受!我可以話你地知係比死更難受!因為我女友入左你地個會!仲十分受歡迎!比我知道左!我好痛苦!我愛佢!佢又愛我“!佢因為貪玩!斷送左我 ...
玩得呢個遊戲 , 大家都係你情我願 , 後果如何應該會好清楚 , 玩得就預左會有咩後果發生

引用:
原帖由 hohonchiu 於 2008-12-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
各位!你地對呢個遊戲好有熱誠!但你地有冇諗過你地既另一半知道既話!你另一半有乜感受!我可以話你地知係比死更難受!因為我女友入左你地個會!仲十分受歡迎!比我知道左!我好痛苦!我愛佢!佢又愛我“!佢因為貪玩!斷送左我 ...
入得我哋會嘅女仔, 有邊個會唔受歡迎, 首先希望你明白, 我哋個會只係為一班, 對性行為可能別於常人接受程度嘅朋友提供一個平台, 而唔係為左一班想偷食嘅人而搞, 要偷食, 本會又點會係唯一途徑呢, 入唔入會, 黎唔黎玩, 一切都係自己嘅決定, 而難道我們要求入會人仕提供"單身証明"嗎? 不可行吧. 以上說話係我以主持人身份去講嘅.

從佢朋友身份去講, 愛, 包含很多元素, 其中有包容, 體諒, 你嘅然咁愛佢, 又何苦將二人放在一個, 你認為佢只係為左貪玩而做嘅決定, 而又無可改變的事實身上呢, 包容吓, 體諒吓佢啦, 佢年紀比你少呢, 你愛佢, 你應做得到吧.:045:

引用:
原帖由 hohonchiu 於 2008-12-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
........

引用:
[物先腐,而後生蟲],若果男女相方的感情基礎不夠穩固,欠良好溝通,就算不分手,也可能出現外遇的問題,並不能責難這個會的存在,有時候不乏有情侶或夫婦參加,甚至有男友會讓女友到來享樂,那又如何去說呢?這個會在活動期間有嚴格的規則遵守,會有監場人去照顧女士們的人身和私隱安全,甚至比在私下的性行為還要安全和尊重女性,轉過來想一想,總好過浦酒吧或在網上亂找一通來得安全吧。至於是否只因為[貪玩],便要閣下細心去想一想了。

引用:
原帖由 feichris 於 2008-12-4 03:08 發表 查看引用來源

[物先腐,而後生蟲],若果男女相方的感情基礎不夠穩固,欠良好溝通,就算不分手,也可能出現外遇的問題,並不能責難這個會的存在,有時候不乏有情侶或夫婦參加,甚至有男友會讓女友到來享樂,那又如何去說呢?這 ...
果然係高人高見 ........不過 ...想問....[物先腐,而後生蟲].....同.....[物先腐,而後重生]....邊句先岩呢  :092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆