上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-21 00:56 發表

小弟有時見到有人話伸請5到.我又無9聊.咪伸下.:smile_39:
反正多d人玩.o甘話5定呢區又再旺上加旺:smile_35:
真係5識.識就5洗成日做cd:smile_42:
一個傾下計仔既都無.:smile_13:
呢區旺...呢版唔係有個吹水區...我直情潛水呀...
其他D"資深"QQ區...你去完直情以為D女女係G...所以為左呢分"純真"我浦呢到多...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:53 AM 發表

報告當故仔咁睇下好啦...中間D含辛茹苦有誰知...
收到:smile_38:
不過個人諗法
-有得辛都好好~~5通好似我o甘9下9下好咩:smile_39:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:59 AM 發表

呢區旺...呢版唔係有個吹水區...我直情潛水呀...
其他D"資深"QQ區...你去完直情以為D女女係G...所以為左呢分"純真"我浦呢到多...
支持ching繼續蒲呢度:smile_38:
5係5熱鬧:smile_38:

大家早晨~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-21 12:50 AM 發表

師兄甘多QQ號派﹐點會唔識呀﹐你玩我姐~~~~:smile_39: :smile_39:  
呢個至係高手~:smile_30:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-21 12:17 發表

佢係  9手至真  :smile_30: :smile_30:

晚上好~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 10:08 發表

有相睇...要password就pm小弟......吹水版柱躉特別優惠...自問唔係吹水版柱躉就唔好pm啦...唔該!!

http://s212.photobucket.com/albu ... /?action=guestlogin
想睇,有冇我份呢~:smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-21 19:28 發表

想睇,有冇我份呢~:smile_38:
收pm啦...

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-21 12:17 PM 發表

哈哈哈﹐你又玩我啦﹐大家都系高手就真﹐各施各法~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆